Så lycklig man kan va

Innehåller affiliate-länkar

Godkväll kära ni! Sitter just nu och tar ikapp lite jobb medans C är iväg på korp-fotbollen. Har precis kört ett 30 minuters cardiopass på gymmet och var heeeelt slut påvägen hem, mina ben och armar bara skakade. Det känns så bra att träna när man absolut inte orkar egentligen. DUKTIGA JAG! Japp det blir nog chippisar med dipp ikväll iallafall:)

Anyhow, vilken dag jag har haft. En magisk söndag. Började med sovmorgon och därefter sen frulle framför nymo med min lilla familj i soffan. Därefter gick vi ner på stan en sväng, kollade lite butiker, köpte skålar hem och lunchade i Victoria passagen (en ny food court i Gbg).

Vi käkade på JINX och både jag och C tog deras vego-buns med friterad tofu. Den är helt magisk. Till och med C tycker den är godare än den med kött. Pluspoäng! Rekommenderas!

Snygge-älsklo i mina brillor från Nividas (klick)

Lilla limpan var med, hon har vart lite jävlig idag faktiskt om jag ska vara ärlig, skällt på andra hundar och vart lite trotsig. Men vaaaaad gör det när hon är så söt. Nu ligger hon i mitt knä och gosar, 100% förlåten <3

Kaffe på maten i solen, man kommer väl aldrig att tröttna på da Matteo? Bra kaffe, och på bra ställen. Precis bredvid ligger en vintage butik som jag tror heter Pop Boutique, vi svängde in där och jag fick med mig en superball t-shirt och ett par ännu ballare gladjjor. Ska visa er i veckan! Dem hade grymt bra sortiment på second hand jeansjackor så ska nog ta mig dit i veckan igen!

Massa pre-loved godis!

Nu ska jag ta mig en dusch, fixa ordning med ren tvätt och sedan laga middag, ska testa göra Caesarwraps på romansallad med grillad halloumi i, blir det bra ska jag göra ett recept till er!

Puss och kram, ta hand om er ❤

Gillar