Så åkte vi upp till Sthlm igen!

Innehåller affiliate-länkar

Dagens outfit: (Mina plagg finns ej i butik så länkat likande) Kjol HÄR // Tröja HÄR // Skor HÄR

Hej kompisar💘 Har haft mysigaste morgonen, startade den med en frukost på NK i Göteborg och det är ju inte varje dag det bjuds upp till event i Gbg så man får ju passa på. Dem lanserade ett nytt jättefint porslin (har ju glömt namnet såklart) men det var superfint och mysigt. Frukosten var catrad från Boho Catering Gbg och var så jäkla god och fräsch (se nedan) . Acaibowls, kokosyoghurt, juicer, avo-macka och hela skiten. Ja man tackar ja.

Därefter fick jag snabbt hem för att packa iordning mig inför Stockholm, sitter just nu på tåget upp. Lyssnar på JLC x Hanna och Lojsan podden och betar av lite jobb. Anledningen till att jag åker till Stockholm är dels för att umgås med min bästis, gå på fina Gertrudes middagsevent tillsammans med Metapic och för imorgon gå på ett kul möte innan jag piper hem till Gbg igen.

Man kan ju förstå att detta jobbet blir lättare, och lite roligare, om man bor i Stockholm. Blir så himlans mycket upp och ner annars! Älskar ju Göteborg och så på ett sätt så är det skönt att inte bo mitt i smeten. Man väljer ju verkligen det viktigaste när man väl åker upp!

Gillar