Q and A

Beskriv dig själv med 3 ord!

Spontan, kreativ och händig! (bara för jag satte upp en korg i hallen så är jag händig, okajj)

Om du inte hade träffat Calle, vad tror du hade hänt i ditt liv nu annars?

Svår fråga, jag vet att jag vart singel, hade nog flyttat med mina kompisar till Stockholm nu i höst. För ett årsedan hade jag inte sagt det men det gick väldigt snabbt från att alla mina vänner bodde kvar i Gbg tills nu när typ alla har flyttat så det som faktiskt håller mig kvar här är just C och vårat liv ihop, men jag trivs här, älskar Göteborg. Home is where the heart is så att säga! Men har ingen aning om vad jag gjort, om jag jobbat eller pluggat eller så. Långt svar!

Får du ångest ibland? Har du haft panikångest?

Får denna frågan ganska ofta, och som tur är har jag inte det alls. Jag har fått panikångest-attacker typ 2 gånger i våras men hade vääääldigt mycket på jobbet och, höll på att köpa lägenhet och tog på mig för mycket saker i livet under en period, eftersom jag haft andra i min närhet som faktiskt lidit av ångest under längre perioder så kände jag igen symptomen såpass tidigt att det inte blev ett problem utan behövde bara vila och komma ner i varv. Tog en helg på landet med Calle, spade och började jobba lite mindre, sen var det ju sommar och 6 veckor ledigt från jobb. Bra timing ändå.

Hur lång är du och vad väger du?

170 cm och vet inte vad jag väger, slutade väga mig för två årsen!

Har du gjort några skönhetsingrepp? Om ja, vad? Skulle du vilja göra något?

Nej det har jag inte gjort!! Och nej har faktiskt inget som jag vill göra, tycker sånt känns så läskigt, med fillers osv. Jag tycker alla får göra som dem vill såklart, men personligen skulle jag inte göra något skönhetsingrepp! Alla är fina som dem är!

Hur gör ni med Meja när ni jobbar? Funderar också på att skaffa hund!

Calle har meja mest på dagarna då han nästan alltid kan ha med henne på kontoret eller när dem filmar. Annars har jag henne, antingen hemma eller på mitt gamla jobb där hon kan vara med (Vi har ett kontor till festvåningen som hon kan vara på så tittar jag till henne då och då och rastar henne). Och jag jobbar oftast korta pass (4-6h) och från och med i vår kommer hon kunna vara hemma själv 4 timmar så det blir ännu lättare då! Kan man inte ha med hunden på jobbet finns alltid hunddagis men för oss är det inget alternativ!

Är du vegetarian/vegan?

Jag är inget av det, jag äter dock extremt mycket vegetariskt och vegansk, nästan enda tillfällena som jag äter kött/fisk/fågel är om jag 1. blir bjuden på det hemma hos någon 2. äter tacos 3. är på restaurang och vill testa någon rätt som verkar riktigt bra! Sätter mig altså inte i något fack men börjar tröttna på kött osv, blir nästan lite äcklad ibland så väljer mer och mer vegetariskt!

Hur föll du för Calle? Och vem tog första steget?

Oj.... Vart ska än börja... Det var blombud till jobbet, det var middagsdejter, långa bilturer man aldrig ville skulle ta slut och hans sätt. Och första steget var nog båda, han tog ju första steget när det kommer till "snacket" men just första steget var nog båda, kommer inte ihåg att det var någon som "tog första steget" (det var på krogen XD).

Drömresemål?

Bahamas, Amalfi kusten, Mykonos och Maldiverna! Kan inte välja ett....

Har du planer på några nya tatueringar?

Ja! Har lite idéer men bara inte tagit tummen ur... Gör det nog nu under julledigheten!

Gillar