Q // A - JAG SVARAR

Bild snodd ifrån @danielalouise 💗

Personligt / Sanna

Q - Har du någon gång gått igenom en tuff period i ditt liv?

A - Ja det tror jag alla har? Livet är ju en berg och dalbana i sig och tuffa perioder kommer alltid att komma, sedan är ju vissa jobbigare en andra! Men jag har ett par olika perioder som vart extra jobbiga.

Q - Hur mår du idag?

A - I skrivande stund mår jag bra men känner mig lite Lost på vad jag vill göra, vill jag plugga vidare eller inte, trivs jag med min vardag eller inte - men tror det är väldigt vanligt som 20 årig tjej. Så överlag mår jag faktiskt jättebra! Är peppad på hösten och har aldrig mått så bra i en relation som jag gör nu.

Q - Hur glad blev du är du fick Meja, skala 1-10?

A - Obeskrivlig lycka, på en skala 1-10, 100000 tusen miljarder! Återigen, obeskrivlig lycka.

Q - Har du någongång under din uppväxt haft en dålig relation till mat?

A - Ja det har jag, har haft ätstörningar när jag var 16-18år men som tur är jag helt frisk och kry från det nu! Big ups to me yay!

Q - Hur lång är du?

A - 169 cm i passet men jag säger 170 ;)

Förhållande


Q - Hur har Carls spelmissbruk påverkat ditt och Carls förhållande?

A - Nej det har det inte, han slutade spela helt ungefär ett år innan vi började dejta och eftersom jag själv aldrig har spelat så är det ju inget som jag "missar att göra med min pojkvän". Det är liksom inget som jag märker av att Calle heller mår dåligt och är deppig över! Vi kan mest skämta om det typ, eller det är väl mest han som skämtar om det XD

Q - Har du någon gång känt att det är jobbigt att ha en offentlig pojkvän?

A - Hmm, asså, svårt att få detta att inte låta "drygt". Det kan vara jobbigt ute på krogen osv, folk som ska stanna han och prata, ta bild osv kl 03 när ingen är särkilt nykter. Men annars finns det inte så mycket att klaga på, folk är oftast bara väldigt snälla och gulliga!

Q - Påverkar din och Carls ålderskillnad erat förhållande?

A - Ingenting faktiskt, förutom att han kan texterna till backstreet boys liiiiite bättre än mig XD Sedan skiljer det ju inte så många år....

Jobb / Skola


Q - Vad jobbar du med nu och vad vill du jobba med i framtiden?

A - Just nu pluggar jag ju och mitt "extra jobb" är blogg och Instagram. I framtiden vet jag inte riktigt helt ärligt, det är så svårt att säga! Men något kreativt där jag får bestämma mycket själv, träffa mycket olika människor - Sedan om det är inom vin-export/import/sälj eller inom media, blogg osv det får vi se!

Q - Vad är din drivkraft inom arbetet?

A - (Tänker att arbetet menas med blogg och minsta) Att själv utvecklas och se att det jobbet man lägger ner lönar sig! Och sedan att ni läsare faktiskt visar intresse och engagemang kring mina kanaler ger ju en riktigt kick! Ni äger!

Q - Vad tyckte du generellt om gymnasiet? Din skola och gymnasietiden?

A - Det är ju en väldigt speciell tid, man har extremt mycket roligt under gymnasiet. Träffade mina idag bästa vänner på gymnasiet. Så generellt var det väldigt roligt, förutom allt plugg som SÖG. Min skola var okej, det var liksom alla ens vänner som gjorde skolan lite? Ni fattar nog vad jag menar!

Puss och kram! Sanna 

Gillar