Planen för lilla-rummet

Interior, SannaInnehåller affiliate-länkar

Vårat nya hem består av 1 master bedroom med tilhörande badrum, och ett mindre sovrum som vi planerat att bygga om till en walk-in closet. Den planen har ändrats nu då jag tycker det är bättre med ett gästrum/kontor. Så min (våran) plan nu är att göra det till ett litet "hotell-rum" med en liten säng/snygg bäddsoffa. Ett litet snyggt skrivbord med möjlighet till mer förvaring, eventuellt en snygg klädhängare, kanske en fin fotölj exc.

Det känns bra att ha ett extra sovrum istället för walk in closet, tydligen är det också mer attraktivt att sälja en trea än en tvåa med stor garderob + att planen är ju att vi ska bo här länge ;) If you know what I mean ;)

Men jag tror som sagt att det lutar åt en snygg bäddsoffa, de nedan är mina absoluta favoriter, tycker dem är fruktansvärt snygga för att vara bäddsoffa. Vad tycker ni? Tror ni min idé om kontor/gästrum/extra garderob är en bättre lösning än en platsbyggd walk in? Tänker att man kan göra plats för det i framtiden om vi flyttar till större liksom.

Här nedan har ni lite inrednings-tjofräs som jag dör för nu:

Klicka på bilderna för att komma direkt till produkten.

Gillar