På tåget igen , kroppskomplex och en ledig helg

Bild från när jag var i Estocolmo i mars, tiden går allt bra fort.

Hej bloggen!

Sitter just nu på MTR express mot stockholm och jobbar samt äter en äcklig nyttig bar, ska upp på en tjejhelg här igen. Ska bo hos min bästa vän i hela universum och det ska bli så så så mysigt att få bo hos henne. Mitt tåg är tyvärr lite sent men tror vi kommer spendera kvällen hos henne med pizza och tjejsnack på hennes balle. MYSPYS.

Har i vanlig ordning jobbat sjukt mycket denna veckan, inte bara på fiket utan dygnet runt känns det som, Jobb jobb jobb. Det är ju roligt såklart men ibland känns det nästan som att det blir för mycket för att vara roligt. Vart nära ett breakdown hela veckan men det är ju bara att köra, snart är det sommar och semester. Pjuh.

Nu ska jag snart posta ett samarbete på Instagram, har en kampanj tillsammans med Twilfit vilket som är superkul, har verkligen inget ont att säga om det varumärket . Kommer posta en bikinibild vilket jag aldrig gör. Tror typ det finns 1 bikinibild. det senaste två åren i mitt flöde, tycket det är så himla läskigt. Önskade verkligen jag inte tyckte det var jobbigt för det är ju bara en kropp? Min kropp som är grym på alla sätt och vis! Men ååååh har en klump i hela magen över att posta. Blir liksom aldrig nöjd och ser bara massa massa fel vilket jag vet är helt sjukt. Hjärnspöken och ångest hörni, visst är det roligt! Men på tal om det så har jag aldrig mått så bra ang mina kroppskomplex och ätstörningar som jag gör nu och det känns grymt, så jag ska stolt lägga upp bilden och samarbetet om en liten stund. Så vart det med det!

Nu ska jag nog faktiskt ta en liten liten nap på tåget, vaknade 4.30 imorse så är ganska seg.

Kram och ta hand om er <3

Gillar