Organiserat Kaos

Har inte tagit en enda bild denna veckan så ni får veckans fynd på pinterest. Drömmer om vårat nya hem nu.

Herrejisses, jag trodde inte att jag skulle bli så stressad denna julen men kombinationen av mycket jobb, fira jul, flytta och packa inför semester tar typ kål på mig haha. Allt är bara så mycket just nu och det enda jag kan tänka på är flytten. Blir så stressad för vi ska verkligen flytta två dagar efter att vi kommer hem, jag vill ha ALLT färdigt då så vi bara kan flytta. Vi har inte ens köpt flyttlådor än pga tidsbrist, inte planerat ett skit egentligen och jag vet ju hur det blir när vi landar hemma från semestern, man går in i en vägg av jobb och därför vill jag vara färdig. Men hur fan ska man hinna det?

December har vart min absolut bästa månad jobb-mässigt. Jag har aldrig dragit in så mycket pengar men heller aldrig jobbat så intensivt vilket är skitkul men energin börjar ta slut nu faktiskt. Jag älskar mitt jobb och är så sjukt tacksam över att jag kan jobba med det jag älskar men man kan fan aldrig slappna av och att försöka inspirera när man bor det mörkaste och deppigaste jävla landet som finns så är det inte supermotiverande. Energin är slut nu. Och jag har hela veckan försökt hitta den där extra kraften men den finns inte nu, jag behöver komma iväg, stänga av och bara vara - vilket vi ska på söndag, två veckor med bara ledigt (ish), bra mat och massa yoga. Jag har alltid sett mig själv som väldigt stresstålig men har insett att jag inte är det, jag blir väldigt lätt stressad och tror det har med att jag för typ två år sedan höll på att gå in i väggen. Så när jag är i dessa perioderna så får jag samma känslor i kroppen, hopplöshet, tryck över bröstet och besvikelsen över att man inte kan vara på 3 ställen samtidigt och att dygnet ska ha 5 extra timmar. Men det går ju inte!

Som sagt, snart semester men först, bli klar med allt jobb, packa väskan, försöka fira jul i lugn och ro och allt som har med flytten att göra får vi försöka lösa på distans från en solstol på Bali. Vi har iallafall bestämt Matta, beställt helt nytt porslin (läs jag har) och kommit överens om vilken soffa vi ska ha!


Ha en fin fredag och ta hand om er<3

Gillar