Onsdag och mina vår-löften

Innehåller affiliate-länkar

Gomorgon turturduvor! Har precis lyssnat klart på dagens poddavsnitt och har ni missat de hittar ni det HÄR. Sitter även inkletad i brun utan sol, fick hem en ny variant ifrån St.Trope z (klick) som ska dofta vattenmelon. Väldigt bra och fräsch! Är verkligen blekare än blekast just nu och tycker alltid att man blir på lite bättre mood om man har liiite solkysst(ish) hud.

Våren är i full fräs och jag har gjort en vår-löftes lista, gillar att göra listor, för att checka av och känna sig lite duktig. Det behöver inte vara stora saker men bara för att ha lite mål som inte bara har med jobbet att göra!

1. Under våran blir jag en riktig jävla idéspruta - Mitt löfte är att skriva ner och kanske fanatiskt fullfölja iallafall 1 av mina idéer. Har nästan gjort det, har en affärsidé (ingen sådär super ekonomisk smart sak för mig men jävligt rolig) som jag spånar på. Det kan hända att jag redan gjort 100 loggor. Men mitt mål är iallafall att göra något av det!

2. Vara uppe i skogen minst 2 dagar i veckan - En sak som är härligare än något annat, skogspromenader. Speciellt när man har hund. Minst två tillfällen i veckan ska jag spatsera runt i mina Doctor Martens i skogen.

Och på tal om docs kliver vi in på min 3dje löfte:

3. Skaffa funktionskläder, oj vad jag aldrig trodde denna mening skulle komma ur min mun. Men sommaren kommer ju spenderas helt i Sverige, kanske även hela hösten. En bra vindjacka, ett par bra byxor för skogspromenader och kanske till och med ett par skogsvänliga skor. Tips?

4. Måla om - Denna lägenheten behöver lite mer färg känner jag. Allt är vitt förutom vårat mörkgråa kök + tegelväggen som jag kräks på (ligger i ständig diskussion med kärleken om att få måla om den, går rent åt helvete om jag får säga så).

5. Göra en tavelvägg hemma i trappan - Har en idé som jag tror kan bli helt jävla fantastisk. Tips till er, får man lite vår feeling så kör på det, älskar att förändra hemmet i form av tavlor, vaser och andra enkla inredningsprylar. (Ps. Har ett inplanerat samarbete med underbara Desenio så är ni sugna, håll ut för mega-inspo och en go rabatt.)

Skor Mango - Väska (en gammal goding från min garderob) - Bälte ifrån Marqet- Klänning hittar ni HÄR!

Gillar