Nyårslöften...

1. Börja Yoga - Något jag verkligen tror att jag skulle må bra av, en timma i veckan som jag avsätter endast för att ANDAS. Yoga och ge kroppen lite kärlek, är allt för bra på att stressa runt och aldrig stanna upp och jag tror verkligen yogan kan hjälpa mig med det.

2. Åka och hälsa på vänner och familj oftare - Goodtimes när man gick i gymnasiet och träffade sina bästisar varje dag, nu har inprincip alla flyttat och jag är verkligen sämst på att avsätta tid för att åka och hälsa på dem, samma sak gäller min syster som flyttat till Halmstad för att plugga och jag har inte hälsat på än. Får verkligen ångest av det men tiden bara springer iväg och helgerna går så fort. Nä, nästa år blir det ändring på det.

3. Avsätta dagar för att jobba med bloggen och insta - Jag tycker verkligen att det är så jäkla roligt med bloggen och allt men har för lite tid nu, och har ju ingen annan än mig själv att skulle ang det, jobbar så mycket nu och tackar inte nej till ett enda arbetspass och när man slutar jobbet är det kolsvart ute och omöjligt att fota content och hitta på saker som faktiskt är roligt att läsa om. Nästa år ska jag inte jobba varje helg och så som jag gör nu, tänker satsa mer på detta, kanske lite youtube med? OM ja törs!


Gillar