Nya hudvårdsfavoriter:

Innehåller affiliate-länkar

Ert ord är ju min lag, la ut en frågestorie på min instagram imorse där jag bad er om vad ni vill läsa på bloggen i veckan, många skrev hudvård så här är vi! Har verkligen börjat intressera mig för bra hudvård, det gör ju sån skillnad och om man som jag har acne i perioder så blir det så mycket viktigare?Har testat mycket nya produkter på senaste och här är mina favoriter:

Mina hudvårdsfavoriter just nu:

1. Aco renewing face oil - Var så himla rädd för olja på huden innan men sedan jag testade någon droppe av denna så ändrade jag uppfattning. Huden blir så mjuk och härlig samtidigt som det ger ett härligt glow under ditt smink.

2. Cerave Facial Lotion - Typ det billigaste jag har i mitt badrumsskåp men oj vad bra den är, så himla härlig, återfuktar på djupet och är den perfekta dagcremen. Kostar mellan 70-100 kr beror på vart man köper den. Alla bör testa den!

3. Aco Bronze cream - En gammal favorit som jag köpt på nytt, denna är perfekt om man inte vill ha foundation men vill jämna ut huden och se lite solkysst ut. Åh den är bara så så så bra. Det går även att countoura med den!

4. Nuxe rengöring - Testade denna av Ida när vi reste sist, doftar honung och rengör på djupet. Lite spa-feeling över den och ger ingen som helst känsla av torrhet som jag lätt känner med andra rengöringar. Superbra heltenkelt!

5. Hourglass Veil Primer - Men åh. Vart har denna vart hela mitt liv. Den jämnar ut, ger dig en silkeslen bas och ser till att sminket sitter på plats hela dagen.

6. Dior glowdrops - Jävlar vad jag tjatar om dessa men dem är ju så bra. Går inte en dag utan att jag använder dem i min bas. Funkar perfekt att blanda ner i bronze creamen. Har ni inte testat dem än så gör det.

Gillar