NY VLOGG OCH VECKANS PLANER

Hej alla mina små pussgurkor. Alla har ju ett coolt namn för sina följare men jag har ju inget. Har någon influenser paxat pussgurkor eller, annars gör jag det nu!

Vilken helg va, har spenderat ca 70% av helgen framför dator med jobb vilket som inte har gjort mig ett skvatt. Har fått massa gjort så det känns megabra. Denna veckan är också relativt hektisk men om typ 2 veckor åker vi på vacay så det gör inget. Och juste igår publicerades första delen av Sannas Jul, lite julklappstips! Mysigt va?

Och idag så publicerar jag en ny video på kanalen, känns verkligen som jag kommit igång med YouTube nu. Det är verkligen lite läskigt innan varje gång man publicerar, vad ska folk tycka? Det är liksom så naket jämfört med 10 sek snack på Instagram, eller ett blogginlägg. Denna video är ifrån Köpenhamn förra helgen, tar med er ut på klubb (!?!?) och det är verkligen utanför min comfortzone. Men men. Ta gärna en kik hörni❤

Veckans planer:

Måndag: Lite me time med hudvård, skicka in två samarbeten, publicera vloggen ovan. Planera veckan och skicka lite fakturor! Älskar måndagar.

Tisdag: Filma mitt första samarbete till Youtube som kommer upp i slutet på januari. Tror ni kommer älska det, jag är så taggad iallafall! Därefter ska jag på lunchmöte med min agent Ida för att planera en eventuell kampanj nu i december. Därefter ska jag till gymmet och därefter yoga med en kompis!

Onsdag: Ska ha en fotografering hos A story Media på förmiddagen, ska bli så kul! Vi ska fota lite nytt till bloggen, header osv. Därefter skulle vi eventuellt ut och äta med Calles syster och kille på kvällen. Annars ska jag på yoga!

Torsdag: Jobba hemifrån halva dagen, därefter åka på ett superspännande möte. Ska också försöka filma en youtubevideo. Eventuellt gå på jul på Liseberg!

Fredag: Jobba hemmifrån med "sannas jul". Och därefter gå och göra naglarna hos Sanna på eftermiddagen. Skön fredag. Och därefter tar jag helg!

Gillar