Ny vecka:

Måndag och ny vecka, gött ju! Startade dagen med ett träningspass och därefter en snabbis i skolan. Efter det mötte ja upp min bästis på en snabb-kopp! Därefter hämtade jag våran valp på Cs kontor. Har därefter vart hemma och jobbat/städat osv tills Calles syrra kom hit med möbler från deras Lyckåsen. Såå nice, och imorrn eller onsdag kommer det hit en snickare som ska sätta upp lampor osv. DET BÖRJAR ORDNA TILL SIG!

Har lite bloggtorka nu? Min första bloggtorka for now! La precis ut en storie på insta, ni brukar alltid ge så bra tips p vad ni vill läsa! Så imorgon blir det en min dag i bilder, det är ju rätt så roligt att läsa, jag gillar när andra bloggare gör liknande "vardags"inlägg! Men förövrigt tror jag att jag har fått sån prestationsångest att jag inte publicerar något på antingen blogg eller insta som jag är nöjd med och som jag vet är roligt att se/läsa. Men antar att det är bra?

Hur som, detta händer i veckan för min del:

Måndag

Först skola därefter har jag ett tefonmöte. Hämta paket på vägen hem Efter detta har jag shit-loads av jobb på datorn. Så en riktig plugg och jobb måndag!

Tisdag

Startar min tisdag med att göra om min naglar hos bästa Sanna Andrén, därefter tänkte jag gå och träna innan min föreläsning! Efter skolan är det dags för möte med tjejerna på Nouw ang ett event! Skoj!!!

Onsdag

Skola först! Därefter lunch med @danielalouise och @elsaw <3 Sedan på eftermiddagen har jag inga planer!

Torsdag

Hemma studier dvs inget i skolan, har också planerat lunch med en kompis vilket ska bli supermysig! Ska även rensa min garderob denna dag har jag TÄNKT men vi får väl se....

Fredag

Ingen skola men däremot jobb! 

FOTO - SEBASTIAN BUSCK

Puss och kram! Sanna 

Gillar