Nu är det jul igen

Innehåller affiliate-länkar

SKÄMS på mig som uppdaterar här och på minsta för dåligt just nu. Har dåligt med inspo, det är mörkt dygnet runt, jag jobbar mycket, det är kallt och jävligt. Ni hajar. Jobbar mycket men ska unna mig något riktigt fint i Miami om 3 veckor.... WELL DESERVED faktiskt.

Sjukt ändå att det är jul om två veckor? Känns som december har flugit förbi, fick sånt dåligt samvete igår ang. att vi inte haft ett skvatt julpynt här hemma så köpte med mig massa julkraffs påvägen hem ifrån jobbet och smällde upp det här hemma i lägenheten tills att C kom hem, surprise ;) Det är inte särskilt vackert men jag gillar när det ser lite busigt ut. På julen får man leka med inredning som ett barn. det behöver inte vara så design och perfekt.

Idag har jag bara jobbat, vart hemma och fixat lite grejer. Känns som att dagarna blir så korta pga mörkret? Det är liksom för sent att hitta på något när klockan är 18? Vill ba ligga inne och kolla serier med min lilla familj, och det ska jag göra ikväll. MYS. Hur har ni det i höstmörkret?

Supermånga frågade om min tröja, den hittar ni HÄR

Mina två älsklingar!!!

HUR FET JULVÄGG

En liten jultomte jag köpte inne på åhlens.

Lampslinga och stjärna ifrån Lagerhouse som jag knåpa upp i fönstret.

Och lille granen!

Broccoli och ädelostpaj med grönkål

Gjorde också en julig matpaj till middag, lyssna, anteckna för detta blev HELT sinnessjukt gott: Gjorde en matpajs-deg och gräddade, därefter hackade jag ner ett broccolihuvud och lite grönkål, i med det i pajformen och strö över massvis med blåmögelost, jag körde på saint agur (typ den enda som fanns på våran lokala mataffär) hade även över fetaost som jag hade i och därefter gjorde jag en äggstanning som jag kryddade med salt, vitpeppar och timjan. Som om inte det räcker med ost så hade jag på lite riven taco-ost som vi hade över från måndagstacon.

Bakade den i ugnen i typ 45 minuter på 145 grader. Tog inte tiden men nått sånt var det. Tipsar verkligen om denna, kanske har du en veggis i familjen och vill bjuda på något gott till julbordet? Nomnomnom!!!

Gillar