När allt inte är så perfekt som i instagramflödet

Vad man tänker lägga ut idag VS. Hur livet faktiskt ser ut i skrivande stund, inte superfräsch, i min pojkväns merch och inte på superbra humör.

Hej på er, har en ganska dålig dag och tänkte skriva av mig lite. Det är ju något som jag inte gör sådär värst ofta, dels för att jag är dålig på att skriva men också för att jag inte är så öppen i mina sociala kanaler. Jag kan ibland nästan få lite ångest för att jag framställer allt som väldigt perfekt, ganska omedvetet faktiskt. Mitt liv är inte superglammigt, som det kanske ser ut som ibland.  Men anledningen till att jag älskar att jobba med sociala medier är ju för att jag gillar 1. Kläder 2. Att fota, redigera bilder och 3. Sätta ihop allt så min instagramsida blir lite utav en moodboard. Inspirera. Det är ju det roligaste med allt. Det kreativa. För vem bryr sig om någons oglammiga vardag? 

Så iallafall, min blogg får bli mitt personliga bollplank, här får jag vara precis så personlig som jag törs. Och här får det se ut lite hur som helst. Det är inte alltid så viktigt.

Något som jag har nappat lite på förut här i bloggen så är det min bakgrund med en ohälsosam relation till mat. Och jag vill prata mer om det men jag tror ärligt inte jag är helt redo för det. Än. Men jag har mått väldigt bra i ca 2 år nu men ångesten tror jag alltid kommer finnas där, och vissa dagar är bättre än andra. Och andra, väldigt mycket värre. Idag var en av dem värre dagarna, igår och i förrgår också. Vet inte varför egentligen, ibland så känner man bara sig så fruktansvärt missnöjd med sig själv. Det är verkligen konstigt det där. Hur mycket man vill ha kontroll och veta allt, varför man mår som man gör så tror jag inte det finns något svar. Vill att min kille kommer hem, han får mig att må så bra. Har faktiskt aldrig mått så bra som jag gjort sedan jag träffade honom. Älskar honom.

Nog tjatat om min dåliga dag, imorgon är det fredag och jag är så glad över att äntligen få hem min skatt. Jag. har redan handlat allt inför myskväll, det blir lite plockmat med lite rött till, gaah kan inte vänta. Har precis tagit en låååång dusch, gjort ansiktsmask och brun utan sol (måste ju vara lite fräsch när karakarl´n kommer hem;) ) och nu ligger jag i en nybäddad säng, med en trött hund brevid mig och tänkte kolla på dokumentären "What You Eat Matters". Tänkte uppdatera er ang mina tankar kring kost, lite miljö och hälsa inom kort.

Nu är min arbetsdag slut, pöss haj.

Gillar