Nalm cosmetics

Inlägget är i betalt samarbete med Nalm Cosmetics

Jag älskar läpp produkter och använder någon typ av Mauve, Nuderosa läpppenna varje dag. Mycket för att bara förstärka min egna läppfärg och för att ge lite mer look till den dagliga sminkrutinen. Jag fick hem lite produkter från ett relativt nystartat svenskt företag som heter Nalm Cosmetics, deras produkter är 100% vegan och 100% cruilty free och helt AMAZING. Nyanserna och verkligen spot-on färger som jag inte kan få nog av och dem sitter på som bärget.

I fredags tog jag på mig "Purple Rain" vid 18 och det höll ända tills cirka 03. Hur sjukt är inte det?

Detta är deras set med 3 olika liquid lipsticks, jag valde settet "Nude" som innehöll tre fantastiska (!!) nyanser som passar minst lika bra till vardags och som till fest.

I ordningen från tatueringen till handen, 1. Purple Rain 2. Crimeson 3. Blush 4. Sand 5. Copper

Nalm gör även fransar, som jag är helt mindblown av. Jag själv använder ALDRIG lösfransar eftersom jag ofta tycker det ser för fejk ut. Men dessa ser så sjukt naturliga ut, jättetunna och fina fransar som verkligen ger en naturlig look. Dem har självklart olika modeller men jag valde modellerna Zoe och Adiam och de tycker jag ser mest naturliga ut.

Är ni sugna på att handla på Nalm Cosmetics har jag även en rabattkod till er som är "SANNA20" och den ger er 20% rabatt på ett helt köp! Nice va? Den gäller hela oktober ut!

Här har jag på mig "Purple Rain" och jag älskar verkligen hur naturligt det ser ut.... Bästa vardagsfärgen!!!

Bild 2 och 3 - Nalms "purple rain" och "adiam" lashes.

Gillar