NAKD x Clarion post

Helloooo hörni! Idag är det torsdag och jag är ledig, så skönt! Startade dagen med promenix med lillan och nu sitter jag framför datorn med världens största acaii bowl och kaffe. Så vad händer idag dååå? Jobba hemifrån fram tills lunch, har bla ett samarbete som jag ska spela in. Svara massa mail osv. Sedan ska jag äta lunch med två tjejkompisar därefter blir det hem och tvätta för guess what, jag har NORPAT resten av dagens tvättider.

Igår då, då vart jag faktiskt bakis, jobbade på dagen och gick därefter hem och kröp ner i mjukis framför en film, såg Utöya filmen, riktigt jobbig att kolla på om jag ska va helt ärlig, det gjorde liksom ont i hela kroppen. Och att det har hänt på riktigt är ofattbart. Fick spola förbi flera gånger då jag inte kunde kolla. Fy.

Varför var jag lite bakis då? I tisdag checkade jag och Elsa in på Clarion post för en staycaytion tillsammans med NAKD, vi vart på själva nakd eventet och drack ett par drinkar, inte alls mycket egentligen men eftersom att jag inte krökat på länge tog det hårt på lilla mig. Tror på riktigt jag drack typ 5 enheter och min huvudvärk igår var fruktansvärd (det kanske va lite å ta i men men). Staycaytionen var trevlig men höjdpunkten var ju hotelfrullen igår, shit vad bra frukost Clarion post har. Kommer rekommendera alla att bo där om man ska till Göteborg. Riktigt trevlig personal också.

Nu måste jag fortsätta här ska va på lunch om 1,5h och har minst 1h kvar på datorn + sitter i pjamas. Och ikväll vill jag inte jobba på datorn, då vill jag umgås med C.

Ha en fantastiskt fin torsdag!

Snapshots från middagen i tisdags:

Vi käkade på resturang Norda på post!

Fina tjejer och maten!

Gillar