Monday moodboard + veckans schema

Veckans idéer:

Gå runt i vitt, vita jeans, vita tröjor. Alla nyanser av VITT!!! Samt stryka mina vita krispiga skjortor. Våren här kommer jag.

*

Jag vill tatuera mig! Har ju redan 6 små rackare men jag är sugen på något nytt, litet såklart. Har lite idéer! Well see.

*

Våra till lägenheten, vill köpa en liten piedestal till en ny vas jag har, massa strån i den och försöka övertala min kille att vi ska måla om. Han är nöjd med väggkulören men inte jag XD Vill också lägga om golven, till svart som på bilden ovan. GAAH va snyggt.

*

Vill börja måla lite igen, när jag var yngre så var min favoritsyssla att måla tavlor! Älskar det och borde verkligen göra det, tänk va coolt med egen målade tavlor hemma?

*

Veckans schema:

Måndag: Jobba, en massor, därefter jobba lite till. Härliga måndag!

Tisdag: Jobba och därefter träffa Elsa! Så länge sedan vi sågs ( en vecka), får se vad vi hittar på! Vill försöka hitta en fin piedestal och strån till min nya vas med!

Onsdag: jobba (what else) och därefter gå till bästa Sanna Andrén Nailcare. Ska bli så lyxigt att få fixat klorna. Därefter ska jag hem och spela in ett samarbete. Ska på kvällen eventuellt på en AW, men vi får se!

Torsdag: Jobba 10-14 därefter ska jag ta en kaffe med en kompis, vi kommer nog hänga hela kvällen, jag ska också städa och göra fint för att.....

Fredag: Älsketoffsen kommer hem!!!!!! Jobbar på förmiddagen sedan så kommer äntligen min älskling hem efter typ 3 veckor ifrån varandra!!!!! Alltså jag är så taggad😭 Nu får det liksom vara bra med resande ifrån varandra. Vi ska bara umgås och kramas, kanske göra tacos eller nått gott. LAJVET.

Lördag: Sovmorgon helst hela dagen, om det går.

Tänkte svänga ihop en min helg i bilder också denna vecka, hur låter det?

Gillar