Mobilbilder ifrån min helg

Lördag

Min lördag startades med ett träningspass på gymmet (som jag fortfarande har träningsvärk ifrån) och sedan köpte jag med mig frukost hem. Väckte sambon min och vi åt frulle tillsammans. Resten av dagen så fixade jag lite hemma, handlade och gjorde iordning inför att ha hemma tjejerna på kvällen!

Jag bjöd på en skitäcklig fördrink (prosecco + aperol +limoncello). 100% besviken på det tipset jag såg på nätet. Sedan så bjöd jag också på lite olika sallader, en chimmichurri och en kall paprikasås. Det var väldigt uppskattat!

Vi hade så kul.... Dansade till 80 tals hits innan vi tog oss ner på stan. Först drinkar på bästa Locatelli, därefter mer drinkar på Port du soleil och en snabb visit på klubben woooow (ny popup klubb). Det var väldigt roligt men jag och C drog faktiskt smiten vid 03. Köpte med oss lite mat och åkte hem. Tog på oss pjamas och la oss i soffan framför en serie men vi somnade ju direkt.

Söndag

Godmorgon älskling (typ kl 12)

Vi startade dagen med lunch på ett ställe som heter Benne pastabar, aldrig vart där man alla säger att det är grymt så var tvungen att testa det! Och det var sååå gottt!!

Mysigaste jag vet är att hänga med C och Meja när jag är bakis, så gosigt att bara gå runt, äta och skratta.

Efter detta köpte vi glass på de första gamla triumf kaféet i Majorna och gick runt där bland dem gamla husen, väldigt mysigt.

Gulletuffsan

Resten av söndagen spenderades hemma, jag gick och handlade inför att göra en krämig bakis-sallad, i den hade jag: romansallad, tomater, gurka, saltgurka, parmesanost, krutonger och ceasardressing. Gott.

Gillar