Mitt nya hår!

I samarbete med Hairtalk och Belle Michelle Studios

Igår gick ju en liten dröm i uppfyllelse, jag fick DRÖMHÅRET, aldrig känt mig så mycket som en prinsessa som nu!!

Jag har sedan i våras viljat spara ut mitt hår, har haft kort i två år nu och mitt hår växer knappt, asså det växer ovanligt långsamt och nu är jag trött på att känna mig ful i min frisyr. Så kom jag i kontakt med fantastiska Marina och Michelle Belle Michelle Studios. Alltså WOW vilka tjejer, bemötandet, servicen och ALLT. Ja så vi bestämde oss för ett litet samarbete! '

Så igår så var jag hos dem och satte i Hairtalk Extensions och WOW (det kommer bli många WOW i detta inlägg). Håret, kvaliteten och färgen är bara AMAZING. Fästerna syns/känns inte ens? Så sjukt. Till och med Calle var blown away av hela grejen att det ser helt stört naturligt ut.

Jag satte i 5 paket då mitt egna hår är ganska tjockt och "oskadat", jag blandade olika nyanser men kommer inte ihåg vad dem heter XD Men mitt tips om ni ska sätta i hairtalk är att blanda nyanser och låta eran frisör "guida" er. Frisörerna på Belle Michelle valde lite åt mig och det blev ju jättebra!

Före

Vi klippte ur mitt hår en del för att det ska se så sammansatt som möjligt! Tror alla måste klippa ur det lite, planen framför är också att göra lite ljusare slingor där lite mer. uppåt på huvudet (vet ej vad det heter på frisörspråk)

Efter

SER NI?! WOW WOW WOW.

Vad kostade kalaset? Det vet jag inte riktigt men har snott/lånat en prislista ifrån @berggrenjulia som kommer här:

2 paket 3700kr 40cm

2 paket 4900kr 55 cm

4 paket 6700kr 40 cm

4 paket 9100kr 55 cm

Jag har 5 paket och hittar inget direkt pris på det.

I detta priset ingår schampo, balsam, borste, inpackning, hårolja från HAIRTALKs eget märke..

Vill ni också bli lika fina som jag i håret tycker jag att ni ska använda min rabattkod SANNA som ger er 20% på alla behandlingar och 10% på Hairtalk! Gäller mars ut💗

Nått som är bra att tänka på är att alla salonger tar en avgift för själva isättningen som tar allt från 1,5h till 2,5h.

Nu ska jag ha detta, sålänge det håller är min plan (Tills mitt hår växer ut!) ! Och då gäller ju det att sköta om det, man måste tex. föna det efter varje tvätt, det får inte vara blött! Sova med fläta/bulle/tofs. Men det ska nog gå bra!

Här har ni lite snapshots på mitt nya hååååååår;

Dag 2 med lockarna som Michelle gjorde på mig igår!

Happiiii Giiirl!!

STORT TACK TILL HAIRTALK OCH BELLE MICHELLE STUDIOS!

Gillar