Mina tankar kring Corona

Bild från igår när jag och Felicia fotade lite inför kommande samarbeten, vill ha vår!!!

Godmorgon Onsdag, så sjukt att det redan är onsdag?! Veckorna går såååå fort. Har hittills haft en riktigt bra vecka, fått gjort mycket jobb men också tränat och bastat varje dag. Jag har ju hittat en ny favorit hobby, basta. Jag har gjort det efter varje träningspass denna veckan och jävlar vad härligt det är att basta!? Jag älskar ju att gå på Heat By SophiaLie när jag är i Stockholm men här hemma finns ju inget liknande. Men där jag tränar finns även en spa avdelning och den bastun är inte dålig så där hänger jag gärna en stund efter träningen. Lets släppa bastun nu haha.

Corona. Ingen har ju missat corona!! CO fucking VID19. Fan vad det ställer till det känner jag mest. Jobb som flyttas fram och tillbaka men framförallt min resa till Rumänien nu om bara 2 veckor som jag minst av allt vill ställa in. Jag postade en story igår och bad er om lite info, ska man åka eller inte och det var verkligen 50-5o men efter att en del läkare, läkarstudenter skrivit in till mig ang vad dem tycker så är jag 99 % säker på att vi åker. Jag får väl sätta mig själv i karantän 2v när jag är hemma för säkerhetsskull.

Jag är inte rädd för att få Corona över huvudtaget, risken att jag blir överkörd av en bil eller får cancer är större. Så jag tänker ju inte sluta leva pga ett influensa virus MEN det jag är rädd för är att bära på viruset och smitta någon som INTE har samma fysiska förutsättningar som jag. Därav överväger jag resan. Många skrev att det är egoistiskt att åka och eventuellt bidra till spridningen av viruset, jag är så delad i detta.

Jag menar inte att man inte ska ta corona seriöst, för det gör jag verkligen men ibland jag kan bli så irriterad över att man gör en sån jävla grej av sånna här saker i media, ingen bryr sig om att 15 000 barn dör varje dag av svält, 4000 personer dör varje dag i trafiken, 8200 människor DÖR av alkohol varje dag, och endast 1900 personer har dött av Corona I HELA VÄRLDEN. Känner ju mest vart ska fokuset ligga? Tvätta händerna, använd handsprit och var försiktiga men sluta inte leva?

Hade det vart en vanlig weekend bara för skojs skull så hade jag inte åkt MEN jag känner att detta är ju mitt livs viktigaste resa förmodligen, all planering osv inför detta vill jag inte bara ska skjutas på, tänk så drar sig sponsorer osv ur pga det? Nej den risken tar jag dessvärre inte. 99.9% av mig säger ÅK. Så det är antagligen det som jag kommer göra, och det finns inget som jag är mer taggad på nu än våran resa till dem hemlösa hundarna i Rumänien. Jag bara längtar efter att gå runt i stövlar och ta hand om hundarna, ge dem kärlek och försöka lära både dem men också mig själv nya saker. Detta blir fint hörni!

Ha en magisk onsdag!!!

Gillar