Mina Beautyfavoriter i Mars

Innehåller affiliate-länkar

Som ni säkert vet nu så har jag typ ett nytt intresse eller nej, jag har fått upp intresset IGEN för hudvård och smink. Och nu har jag testat massa nytt som jag måste dela med mig av till er. So here we goooo....

Klicka på produkterna för att komma direkt till återförsäljare!

1. Läppglans - Jag har fått flera frågor om jag gjort fillers i läpparna från nära och kära sedan jag började använda denna produkten haha. Det är ett plumping lipgloss som dels är perfekt i färgen men som också verkligen puffar till läpparna haha. Så banga fillersen och testa denna kompisar!

2. Solpuder - Give me sun från Mac är något av det bästa solpudret jag testat efter Commes Deux, perfekt bronzyness och ser absolut inte orange ut över huvudtaget. Blir inte kaxigt och sitter länge! ME LIKE

3. Kevin Murphy Torrschampoo - Torrschampoo kan vara svårt, ibland ger det inte den fluffiga effekten man letar efter men detta är helt magiskt, doft, volym, ja allt med detta ä magi.

4. Scrubb och mask - ifrån Clarins, skrubb på ena sidan och mask inuti. En riktig kombo som alla behöver ha i badrumsskåpet i glåmiga mars. Jag älskar denna!

5. Brun utan sol - När vi ändå försöker rädda upp mars-glåmeriet kan jag passa på att tipsa om Ida Wargs brun utan sol, har förr haft dyra st.tropez men denna ger exakt samma härliga färg. Räddar upp vinterhuden.

6. Cream highlighter - Sist men inte minst, sensai cream highlighter. Mina glow drops från dior har fått konkurrens. Denna creme highlightern lägger jag på efter foundation och den ser så härligt naturligt glowig ut. Mumma!

Gillar