mina 3 skönhetsfavoriter

Innehåller affiliate-länkar

1. Ansiktsmask som ger glow!

Denna masken är den första masken jag verkligen sett märkbara resultat med, den är perfekt att ta innan man tex. ska sminka sig till något event eller bara behöver en rejäl uppfräschning. Man känner sig fräschare och ser mycket piggare ut. Huden lyser nästan. Till och med Calle brukar låna den om han ser trött ut och skillnaden efter är verkligen enorm. Stort tips till tjejer och killar! Klicka på produkten för att komma till den!

2. Skippa foundationen! 

Är tokig i denna produkt, sedan jag testade den i mars har jag vart fast. Har den varje dag och ibland endast den produkten, den jämnar ut och återfuktar samtidigt som den är väldigt matt och behöver inget puder på sig (om ni förstår). Jag har medium och den funkar med eller utan bränna! Ett annat plus är att den är billig, kostar 99 sek, betydligt billigare än den jag hade innan som ligger på 599 sek. TAGET!

3. Solpuder som ögonskugga 

Jag är inget proffs på smink men detta är verkligen mitt bästa tips när man sminkar sig, köra sol-puder över ögonlocket. Det ger en djupare känsla och dina ögon syns mer. Varje gång jag sminkar mig tar jag alltid lite solpuder på en mina ögonlock och har gjort det i flera år! Ni måste testa!!

Gillar ni sånna här inlägg? Kan inte ni kommentera era favvo-knep!


Gillar