Min Valentines day

Hej hjärtan! Igår var det ju alla hjärtans dag, och jag började dagen med en frukost med en tjejkompis då C var iväg på möten osv. Och när vi sågs på eftermiddagen fick jag inte veta vad vi skulle göra! Utan jag skulle göra iordning mig för att ta ett glas. Vi tog ett glas på ett hotell vid stenpiren med utsikt över hela hamnen, solnedgången och bubbel i ett par timmar var hur mysigt som helst. Romantikern Carl.

Väl påväg hem tvingade han ut mig med Meja en stund och jag fick inte komma hem på minst 20 minuter då C skulle fixa lite hemma. Och när jag väl fick komma hem var det tända ljus överallt, kärlekslåtar spelades, jag fick rosor, och C hade köpt massa skaldjur, min favoritostar och favoritoliver. Han hade till och med köpt ett riktigt fint vin då han vet att jag älskar bra viner.

Han hade gjort det så fint att jag började gråta XD Allt var så mycket mysigare än ett restaurang besök, C hade verkligen lagt ner jobb på denna kvällen hemma. Det var så lyxigt att bli överraskad så. Finaste Calle.

Efter en lång och god middag dukade han fram mina favorit cheezecrunchers och en skål med jordgubbar. He knows me too well. Vi kollade på våran serie tills sent och somnade med meja bredvid oss. Bästa alla hjärtans dagen.

Och idag fredag har jag vart ledig, så jag har fixat här hemma då vi håller på att bygga om i hallen och så har jag även vart på två långisar med Meja, så nu ligger hon och sover bredvid mig i soffan när jag jobbar på datorn. Har också dushat mitt nya hår för övrigt, det tog mig 1h att föna det torrt så det är ju nackdelen med att ha så mycket extra hår haha.

Ikväll står det svenne-tacos på menyn, serier och myskväll. Jag jobbar hela helgen så skönt med en chill-kväll med tacos. Tänkte att jag skulle "överraska" C med det när han kommer hem, tända ljus och så. Kompensationsfaktorn ni vet 😉

Puss och kram, ha en fin helg 💗


Gillar