Min påskhelg i bilder

Innehåller affiliate-länkar

Torsdag

Som alla andra dagar så jobbade jag från 07, därefter gick jag en snabbis på stan för att köpa ett par sneakers innan jag skulle iväg på tjejmiddag och några glas i varma vår Göteborg.

Mötte först upp Elsa på Lipp för ett glas riesling i baren

Torsdagens outfit:Topp - NAKD // Kjol - HÄR (klick) // Skor - HÄR (klick) // Väska - Zadig Voltaire

Vi käkade på Olivia och därefter så drog jag mig hemmåt, jobbade som vanligt i fredags!

Fredag

Jobbade som vanligt, mötte upp min syster för lunch efter jobbet innan jag svirade om för ytterligare en tjejmiddag och ett par glas... Denna gången på MR.P och vi hade det sååååå trevligt.,.

Käkade en vegetarisk broccoli rätt som var såååå god!!!

Fina fina elsa!!! Vi avslutade middagen på TOSO med varsin drink innan jag fick skutta hemmåt vid 23 snåret till Meja. En liten natt promenix innan jag stensomnade framför en film i sängen.

Lördag

Upp på stan en snabbis innan vi åkte till C´s mammas land på Tjörn över dagen, köpte med en liten påskblomma från floramor och krukatös (bilden ovan), dem har så mycket fint där.

Påvägen dit i nya bilen, tog typ och inga bilder tyvärr ... njöt av sol, god mat och riktigt bra sällskap. När vi kom hem på kvällen kollade vi på film i soffan och somnade tidigt. Vi båda var så himla trötta <3


Söndag

Startade dagen med frulle på LE, vi tog typ allt och blev så sjukt mätta, bananbrödet ovan är så sjukt gott!

Därefter åkte vi på roadtripp, vi åkte till lite ställen vi vill bo på i framtiden. Villaområden asså. Mysigt. Vi fick stanna hos mina föräldrar (som är på landet) då C blev akut bajsnödig. Därefter åkte vi hem till ett kompispar för att kolla på deras nya hus, träffa nykläckt bebis och gå hundpromenix. En väldigt mysig söndag måste jag säga.

Resten av söndagen spenderades hemma i lägenheten med lite hemma fix, vi planerade lite kommande saker, resor osv. Och kröp ner i en nybäddad säng redan vid 21 med lite gott och kollade på Patrik 1,5. En riktigt rolig och mysig klassiker.

Hur var eran helg? 💗

Gillar