Min midsommar

Innehåller affiliate-länkar

Min och Cs midsommarfrulle på balkongen.

Hej på er från ett varmt, soligt Spanien. Kom precis hem från en heldag på en "beachclub" här nära huset, sitter i skuggan och dricker ett glas gazpacho. Jag älskar gazpacho, dricker lätt en liter på ett par dagar själv. C är inte sånt stort fan av det så jag får ha den för mig själv också. Det är så svalkande gott och nyttigt, grymt sätt att få i sig mycket grönsaker på. Tipselitips.

Igår var det ju midsommarafton, hade ni det skoj? Är ni bakis? Jag själv brukar typ altid boka in semestern under midsommar, jag tycker det är skönt att komma undan den högtiden. Förra året så var jag och C i Kroatien, vi beställde roomservice, delade en flaska rött och kollade på romantiska komedier i badrockar med ansiktsmask, och iår var det inte så långt ifrån det. Vi har ett kompispar som också är här, med deras aldeles för söta 4 månaders spädis som vi hängde med igår hela dagen. Vi startade med lunch, sangria och halloumiburgare.

Prep av lunch, vi serverade burgarna med lite olika hummusar, tzatiski och goa grejer.

Hade på mig min nya favoritklänning, finns HÄR (klick)

Jag gjorde en lite variant av Cavasangria på: olika frukter och bär. mynta. citron (från husets trädgård, hur härligt), lite honung, cava och lemonad. Det blev så sjukt gott.

Väldigt trevligt!!

Därefter så låg vi vid poolen hela dagen, badade, solade, spelade strandpingis och gosade med bebisen. Så fruktansvärt gosigt. Men också väldigt lyxigt att bara lämna över till föräldrarna när man känner sig "färdig" hahah.

Hahaha vi ser verkligen ut som en lycklig familj, det va inte meningen att denna bilden skulle bli som den blev men titta. Och ser ni hur söt den lilla är. Smälter ju.

Vi rundade av kvällen med lite grillning, massa goda grönsaker och de andra åt kyckling. Vi gjorden en stor god sallad till, därefter gick våra gäster hem och vi la oss i soffan framför en film (som vi stensomnade till). Och så var min midsommar. Lugn och skön, helt perfekt!

Gillar