Min midsommar

Innehåller affiliate-länkar

Först och främst, tusen tusen mega tack för alla grattis-hälsningar till oss igår när vi äntligen berättade om våran tillökning. WOW. Vi är så glada och längtar ihjäl oss efter att få träffa denna lilla krabat som nu växer i min mage. Men mer om det i ett annat inlägg!

Igår var det midsommar! Hur härligt? Vi hade en magisk midsommar hemma hos ett par kompisar ute i Långedrag här i Göteborg. En magisk dag med massvis med barn, god mat och trevligt sällskap. En väldigt lugn midsommar för oss och vi landade hemma i sängen runt 23.30 men det räcker gott och väl för en gravid svintrött kvinna haha.

Midsommar lunchen avnjöts på Isblolaget på Donsö, vi åkte dit i en supertrevlig taxibåt! Väldigt mysigt med en båttur på midsommar! Lunchen var förövrigt supergod, jag åt en megastor räkmacka och dem andra åt sill!

Bildförsök nummer 1 haha! Lite stressad över att det ändå var livets viktigaste bild typ (JA jag hör själv hur töntigt det låter haha) men supermånga frågade om min och Calles outfit så tänkte länka dem här till er:

SANNA: Kjol (klick) - Linne (klick)

CALLE: Byxa (klick) - Skjorta (klick)

Kvällen avslutades med massa bebisgos med denna lilla korven. Man längtar ihjäl sig, speciellt när man vet om att (sålänge allt går vägen) om exakt ett år så har vi en egen liten 6 månaders. Roligt nog så viskade Calle i mitt öra "man blir ju sugen ellerhur!" varpå jag svarade att "vad bra, du har inte supermycket till val oavsett nu haha"

Idag ska jag tvätta och städa här hemma, samt packa inför en ytterligare glamping imorgon! Tjoho!

Hur var eran midsommar?Gillar