Min landet-getaway I bilder

Innehåller affiliate-länkar

När vi kom ner så gick vi ganska direkt och åt middag på en restaurang som heter Titus tapas som ligger inuti hotell Tylösand. Det var sååååå gott, massa blandad fräsch tapas, sangria och churros till efterrätt. Gott gott gott. Därefter tog vi en drink i pianobaren.

😍

Dag 2 och vi käkade lunch med min syster och hennes kille, dem bor nere i Halmstad så det är mysigt att umgås mycket när man väl är där!

Det blir lite sallader, pizza och pasta. Vi åt på restaurangen Leifs Terasser och det var lika gott som alltid!

Sedan checkade vi in oss på The Spa på Hotell Tylösand, välbehövt och mysigt. Väl där så badade vi och bastade tills vi blev som russin och sedan så tog vi en låååång nap i deras lugna rum. Bästa som finns att sova i badrock på spa?

Älskar min nya baddräkt ifrån Toteme HÄR (klick)

På kvällen så åt vi hemma i våran sommarstuga, vi gjorde en stor god sallad med lite annat gott till. Jag gjorde själva salladen och den blev sååå god.

I den hade jag rädisor, persika, vårlök, paprikor, avokado och greveost, ringlade över olivolja och pressad citron + svartpeppar. SÅ GOTT! Efter middagen så tog vi en promenad så mycket sommarkväll det kan bli!

Dag 3 hängde vi på klipporna hela dagen, meja badade konstant och åkte även lite SUP. Vi lagade lunch i stugan och gick sedan tillbaka till klipporna och låg där heeela eftermiddagen. På kvällen gick vi ut och åt på Restaurang Salt.

Vi tog först en fördrink på terassen innan middagen och har ni vägarna förbi Tylösand måste ni gå och äta på Restaurang Salt. Det är magiskt att äta middag där till solnedgången.

Åt en burrata till förrätt som var sååå god och sedan en vegansk rätt som var sådär. Men mätt blev jag och trevligt hade vi!

I lördags så var det strandhäng igen, därefter afterbeach och det var såå kul. Tog knappt några bilder eftersom vi bara hade kul, drack rosé och dansade! Käkade pizza hemma efter och somnade väldigt gott på kvällen. Nu ska jag packa inför nästa resa, USA om 2 dagar. Vi hörs så snart så snart!

Gillar