Min helg i bilder v.39

Innehåller affiliate-länkar

Fredag:

Startade min fredag med ett event för Babyliss i Stockholm, jag ska jobba med dem i höst så det var kul att få lite mer info om babyliss och deras produkter! Var där med min högra hand @danielalouise <3 På eftermiddagen kom tjejorna från Göteborg och vi tog en AW innan vi åkte hem till Daniela för lite sushi och fördrink innan vi tog på oss klackarna och gick ner på stan!

Fick låna en klänning av Daniela som var väldigt fin, denna är ifrån Ganni men finns inte att köpa längre, HÄR (klick) hittar ni en extremt lik! Bältet är finns också HÄR (klick).

Vi gick och tog en drink och lite hotshots på Ling Long. Älskar det stället, både maten och drinkarna är så goda. Har även bott på Story hotell (Samma ställe) och det är så mysigt och bra att bo på om man ska till Stockholm! Tipstips!

Vi fick någon Aperoldrink och jag gillar ju egentligen inte aperol men denna var så god!! Därefter så gick vi till Wall en sväng men vi blev inte så supersena faktiskt! (Vuxenpoäng för hela gänget)

Lördag:

Hade på mig min favoritskjorta HÄR och byxa HÄR, till det hade jag mina sneakers HÄR och danielas fina jacka (liknande HÄR)

Vi strosade ner på stan och tog en brunch på Broms och det var supergott, rekommenderar deras svampmacka som jag tog. Wow vad god den var!

Efter det så strosade vi runt på stan även fast det ösregnade. Det var dock mysigt, vi satte oss på Grodan , åt glass och kollade på folk.

På kvällen så åt vi tacos och kollade på Kapten klänning dokumentären, asså fy. Ni borde verkligen se den, vi sträckkollade på alla tre delarna! Och somnade i soffan....

Söndag:

Återigen en brunch, det finns ju så mycket bra brunchrestauranger här i Stockholm. Här från Nyko, vi delade på lite olika. Här ovan ser ni deras vegansk burgare som var sjukt god.

Sedan så strosade vi runt på stan, finns så mycket höstfint nu.

Vi har ätit väldigt mycket denna helgen haha, igår tog vi en fika på Tösse som var riktigt gott <3

Därefter vinkade vi av tjejerna och gick hem för att ha söndagsmys. Vi käkade en superlyxig middag (se nedan) och kollade på film. Ett mysigt avslut på en mysig helg!

Hur var eran helg?

Gillar