Min helg i bilder:

Innehåller affiliate-länkar

Fredagen startades med att vara hundvakt åt Idas hund, ett litet busfrö vid namn Luna. Man smälter för den lille... Därefter så åkte jag och C på möbelturné, vi hittade bla en dagbädd till lillarummet och vi kollade på ny bil! Dock inget dokumenterat ifrån det.

Vi har nästan tömt lilla rummet inför att igen fylla det med möbler osv så nu är det bara mina nya klänningar som hänger där XD Men rummet är verkligen mycket större än vad vi tror, det är ju ett average sovrum i storlek så tror extra garderob/gästrum/kontor blir bra. Min vision är att göra ett litet "hotellrum" av det. Med ett mindre skrivbord osv!

På kvällen var vi bjudna till Ida och hennes kille Sebbe på middag! Jag bar jeans och en fantastisk blus som kommer användas många gånger i vår!

Fördrinken var MAGISK! Citrussorbet med bubbel, snälla vad gott.

Hundarna lekte hela kvällen. Dem är verkligen bästisar.

Värdparet bakade pizzor för fulla muggar, så jävla gott.

Och jag och Ida gjorde desserten!

Lite sådär AP-fulla :)

Lördag

Lite bakis men ändå helt okej så gjorde jag mig prydlig, lite i samma tema som i fredags, inför Dop av mitt kusinbarn. Otroligt mysigt som dop brukar vara!

Älskar min nya klänning ifrån Rotate.

På kvällen körde vi grill hos mina föräldrar vilket som var supermysig, det var jag och C, min syster och hennes kille, mamma pappa och Cs mamma och bonuspappa!

Pappa, svåger och syster!

Jag gjorde en liten tappning på löjromschips till förrätt! Vill ni ha recept?

Gjorde även en supergod sallad! Äpple, parmensan, balsamicodressing mmm!

SÖndag

Vi var ute och hälsade på Cs syster med familj utanför göteborg, killarna spelade golf och jag myste med hans systerdotter. Otroligt trevlig söndag, tyvärr har jag noll bilder XD

Söndagsmyset tho, helt perfekt. Har en sån dille på tomat just nu. Bästa jag vet haha!

Vi somnade så tidigt, 22. Så skönt!

Hur var eran helg?

Gillar