Min helg i bilder:

Innehåller affiliate-länkar

Vilken panghelg hörni!!! Jag vloggade i fredags därav har jag inget material ifrån den dagen, men fredagen var magisk, jobbade hemifrån, lunchade med två kompisar och yogade, sedan hade jag och C myskväll med plockmat i soffan. Somnade tidigt med Meja sovandes på rygg mellan oss i sängen.

Lördag

Åt frulle på stan med min bästa kompis, givetvis på Allora som är ett av mina favoritställen. Låg granne med våran förra lägenhet och saknar verkligen att ha 30 sek ner dit haha!

Meja älskar Allora, haha hon drar alltid ditåt när man går förbi <3

Sedan så spanade vi lite på stan, jag köpte en pang-klänning inne på Zara och lite ny inredning till vardagsrummet! Så jävla mycket fint överallt nu.... Helt galet, men jag ska ha shoppingförbud nu framöver. Har haft så stora utgifter senaste haha, startat AB, köpt ny lägenhet som har inretts och jag har verkligen köpt exakt allt jag vill ha (plånkan gråter, no ragrets dock), har också betalat av hela mitt CSN (jag fick för mig att betala allt på en dag istället för att dela upp det och där snackar vi ragrets) ja och nu kommer ju skatten som en skänk från ovan (hatar alla er som FÅR pengar istället för att BETALA pengar!!!!!).

En lördags fika på Arket, älskar deras bakverk men något som jag älskar mer är att min bästa kompis vart hemma en vecka, vill alltid ha henne här. Det finns ingen som jag hellre umgås med än med henne. Hon är verkligen som min syster. Tacksam över den tiden vi får när vi väl umgås då hon bor i Sthlm!

Hemma packade jag upp dagens fångst, fick 10/10 av karlsloken! Allt ovan är ifrån Zara Home!

Jag var på jakt efter fina tablebooks till köket och hittade dessa fina på Arket (klick)!

Och snälla.... JAG HAR PROBLEM. Eller eventuellt sko-fetish (som om att jag är ensam tjej med dem dragen haha). Nej men jag dör för dessa, kunde inte INTE klippa med mig dem hem... Finns HÄR om ni är sugna! Ska spatsera runt i dem så fort vädret tillåter!

Gjorde mig iordning inför kvällens middag, fira @elsaw stod på schemat. Jag fick feeling och gick all in party. Klänningen är ifrån Zara, blazern är vintage (150 pix på myrornas), skalet hittar ni här (klick) och mitt guldhalsband hittar ni HÄR (klick!).

Jag och Felli tog ett glas bubbel på The Parlour innan middagen!

Fick mycket frågor ang. "hur fan jag tänker som går ut denna helgen (corona)" och hade inte en av mina nära vänner haft middag hade jag absolut inte gått hemifrån. Jag var med på middagen och tog ett glas efter (Elsa hade abonnerat en del av klubben så det var endast vi där) sedan gick jag hem! Men trevligt var det!

Gulligullan! @elsaw

Min arm ser helt skev ut haha, vinkeln liksom :) Men hur snygga bordsdamer.

Middagen hölls på Primegrill som är en köttrestaurang i samma hus som Lounges som är en av mina favoritklubbar i gbg. Jag som är vego fick en supergud bönchilli ist för kött som var gudomligt god!!


Söndag

Bakishäng hela dagen med kärleken min! Jag som blir bakis på två glas mådde skit hela förmiddagen, på eftermiddagen så fick jag ett städryck och började planera veckan lite.

Varför ser min hund mer bakis ut än jag haha?

Försök till frukost, blev dock en beställning på foodora efter. Max hamburgare och lyxshake blev det!

Ny städat-ish, vi börjar verkligen bli färdiga med vardagsrum nu, det som återstår är om vi ska måla om tegelväggen, därav är inget ordentligt uppsatt, vad tycker ni? Är sugen på att måla den off-white. Med tanke på att vi bor i ett townhouse och nedervåningen är bottenplan så vill ja verkligen optimera ljuset, plus att jag är så jävla trött på tegel om jag ska vara ärlig. Vi hade ju det i våran förra lägenhet och jag spyr helt ärligt på det. We´ll se!

Hur som helst, resterande del av dagen låg jag och C i soffan och kollade på Vikings, lagade middag i flera timmar och därefter somnade vi alla 3 i soffan super tidigt!

Idag är det måndag och jag ska jobba hemmifrån hela förmiddagen tills 14 då jag ska ta ut min spiral äntligen. Ska gå på mina gamla minipiller istället för spiralen, orkar inte med den längre haha, känner av den hela tiden (TMI även under gök). Är dock så nervös? Svimmade ju när jag satte in den :) Wish me luck!

Gillar