Min helg i bilder

Hej hej hej från en otroligt trött tjej. Vilken helg jag haft asså, jag har ju kommit till funds med att jag har krökat färdigt för i sommar men nix. Gick hem, med klackarna i handen, klockan 05 i lördags. Hela tjejgänget var hemma och supertaggade så det blev soleil och sedan kors och tvärs över avenyn. Som fattar så var jag igår helt slut, gjorde inte det minsta nytta på dagen. Lagade mac and cheese och somnade i soffan med C och hund klockan 21.

Här är de bilder jag har ifrån i helgen:

Startade min fredag med jobb och sedan lagade jag en variant på Food Pharmasys "Boullabaisse" som blev så.jävla.god. Har ätit den lite då och då sedan jag gjorde den. Magiskt god.

Mötte därefter upp Elsa på en fredagsfika innan jag svirade om för att gå på Liseberg och kolla på Molly Sandén med Cs familj!

Fredagsoutfitten - Molly Sandén

Efter kalaset gick vi hem och sussade jag och C. Mysigt!

I lördags var vi på golf-tävling hela dagen med min familj, är ju ingen golf-fantast men det var trevligt att umgås!

Sedan vart det kräftis hos mamma och pappa!

Så. gott. Och kärleken! Därefter åkte vi båda in till stan till vardera kompisgäng!

Och söndag , bakis, satte mig i fönstret med datorn i hopp om att få lite jobb gjort, nix. Hamnade i sängen med hund framför youtube!

Lagade mac and cheese, superlätt för er som frågade om recept - Grädde, cheddarost, parmesanost, svartpeppar och salt kokas ihop - Sedan bladas det med förkokta mackisar och hyss in i ugn i 10 minuter med lite extra ost på! Nyttigt va?

Delade ett samarbete och kastade iväg min telefon för dagen!

Hur var eran helg?

Gillar