Min helg i bilder

Innehåller affiliate-länkar

Är typ helt tom efter denna helgen, haft kul från i fredagskväll tills igårkväll. Har vart helt ledig från allt, har inte ens öppnat min mail vilket som är väldigt ovanligt. Har bara umgåtts med nära och kära, vart på fest och dansat som aldrig förr asså. Här kommer min helg i bilder:

Fredag

Jag och C gick och käkade fredagsfrulle i sommarregnet som start på helgen, vi gick till Da Matteo och tog varsin smörgås, kaffe och juice. Väldigt mysig grej vi försöker göra så ofta vi kan. En väldigt mysig start på dagen <3

Morgontrött älskling.

Därefter gick jag runt på stan en stund innan jobbet, svängde in på nya and other stories här i Göteborg och jag är kär i den butiken. Vill flytta in där. Testade dessa klänningar,Leopard klänning HÄR , Blommig klänning HÄR och Lilla klänning HÄR ! Fick med mig den blommiga hem <3

Tog selfies, solade i torsdags för att få lite färg inför helgen och ser att jag ser lite bränd ut XD Därefter gick jag till jobbet, stängde cafét så var hemma lite innan 20.00. Och då sååååå....

Svirade jag om för att ta mig ner på stan för ett glas med lite kompisar, trevlig fredagskväll.

Vi gick till Bar Himmel och F*N vad det är trevligt att sitta där och kolla ut över fina gbg. Vi delade på en flaska vitt innan jag gick och mötte upp C på Soleil med hans kompisar. Vi drog smiten till 7/11 vid 02 och käkade lite innan vi gick hem och la oss. Älskar att dra smiten ibland <3

FredagKVÄLLSoutfitten, Samma kavaj som innan, blus från Nelly, Skor från Zara och shorts från Weekday.

Lördag:

Har typ inga bilder från i lördags, vi hade fullt upp här hemma, jag tvättade en massa, C var på ärenden tills jag mötte upp honom för att köpa blomma osv tills kvällen. Väl hemma hade vi 1h innan lite kompisar kom hem på en fördrink hos oss och då fixade jag iordning mig, och C och M låg såhär:

Sömntutor hahah.

Tog ett gäng selfies, inte varje dag man lockat håret och kör en full-face make, hade ögonskugga OCH läpppänna och har nog inte haft båda två sedan gymnasiet. Ish. Bytte klänningen till den som jag köpte på otherstories.

*stökig hall* Körde Converse och kavaj, tar alltid låga skor när jag vill ha som roligast. Plus att jag har haft ont i mitt skadade knä (lång historia) hela veckan så skönare med platta skor.

Den enda bilden jag tog på festen, det var C´s syster och bästis som styrde 30 års kalas och satan vad roligt det var. Bästa festen på länge. Vi dansade konstant, spelade beerpong i flera omgångar och gjorde lekar. Därefter åkte vi in till stan, klockan var nog strax efter 3 kanske? Vi gick ner på 8ight en stund men vi var rätt färdiga så vi åkte hem och sov.

Söndag

Vi startade dagen lite i panik, vi hade ju bokat in oss på visning kl 12.00 och vaknade 11.50 av mig själv, DÅ har Sanna Jörnvik haft en rolig kväll för jag vaknar som senast kl 09 oavsett läggdags. Vi var som två fyllegubbar när vi stapplade in på visningen. Vi sa inte ett ord till varandra där inne knappt, vi mådde skit. Men vi tog oss igenom det och gick därefter hem, tog på oss mjukis och beställde Butchers Market från Foodora. DRÖMMEN.

Vi beställde bara pommes med dipp, varsin milkshake, coleslaw och chili cheese. Vilka näringsjägare vi är XD Resten av dagen spenderades verkligen i soffan, kramas och kolla serie. En riktigt gosig och lat söndag.

Hur har eran helg vart? <3

Gillar