Min helg i bilder - Stockholm

I fredags efter jobbet tog jag mitt pick och pack till centralen (i typ 100 graders sommarvärme) för att hoppa på tåget mot Stockholm. Fick jobba inprincip hela resan upp men vad gjorde det när jag hade en riktigt skojig helg framför mig. Åkte upp för att ha en tjejweekend hos min bästis som bor där!

Väl framme i Stockholm startade vi helgen med en afterwork på Hanna Liska PR där Daniela (min bästis) jobbar. Det blev en flaska bubbel och eftersom vi hade det så satans trevligt där uppe på kontoret blev det en till, vi fattade fåtöljerna till ett stort fönster och öppnade upp som att vi satt ute. Det var huuuuuur trevligt som helst. Därefter gick vi upp till Danielas lägenhet för att svira om för kvällen.

Planen var aldrig att vi skulle festa denna kväll. MEN. Vi började med en supergod drink på LingLong där vi också käkade sen middag! Det var riktigt gott och kan verkligen rekommendera det!

Även fantastiska @filippzorz mötte upp oss för middag och drinkar!

Rekommenderar detta. Så gott.

Asså jag har verkligen världens finaste bästis. På alla sätt.

Och här efter gick vi till Nosh and Chow och därefter Spybar. Och jag dricker typ aldrig sprit längre som jag sagt förut men denna kvällen blev det en hel del av det. Men satan vad kul vi hade det. Vi var nog inte hemma förens efter 4-5 nångång. Och det här var jag HELA LÖRDAGEN:

Det var längesedan jag hade en sån här bakfylla. Jag kräktes 7 gånger. PÅ EN FÖRMIDDAG. Jag dricker ju typ aldrig sprit men när jag väl gör det blir det såhär dagen efter. Tror jag är intolerant typ? För jag blir ju aldrig fullare än någon annan av mina vänner. Jättekonstigt. Hur som helst, vi hade köpt biljetter till en spelning vi verkligen inte ville missa igår, lördag, så det var liksom bara att försöka överleva det med. Kom upp ur sängen vid 18, tog en dusch, mådde skit, men fick i mig en coca cola och därefter kom en kompis till Daniela till oss och vi beställde pizza ifrån Meno Male.

Och WOW vad god den var, aldrig gillat pizza men detta var helt sjukt gott. Fick i mig en öl och därefter var vi på banan igen.

Därefter satt vi ute på Danielas balkong och drack lite vin innan vi begav oss mot Nalen för att se PARHAM.

Och asså. Det var så bra. Han musik är så mycket way out west och sommar med kärlek och vänner för mig, fick sån feeling. Så, vi gjorde samma runda igår igen och var hemma vid 03 denna gången. Skönt. Vi sussade gott fram tills kl 10 imorse och startade dagen med brunch på NYKO.

Älskar Nyko kicyhen, så bra där. Vi delade em broccoli omelett avocado macka och halloumi fries. Wowowowow.

Och nu sitter jag på tåget hem, går i hamn om 10 minuter, har typ sovit hela resan. Längtar efter Calle och meja, borta är bra men hemma är faktiskt bäst. Så taggad på söndagsmyskväll i soffan framför en film. I mjukiskläder. Lajvet.

Hur har eran helg vart?

Gillar