Min helg

Innehåller affiliate-länkar

Det hade ju vart optimalt att helg-inlägget kom upp på en måndag men då min bebis var extremt krävande igår så får det bli idag, tisdag, istället.

I fredags loungade jag runt hemma i detta settet. Hade dagarna innan flängt ganska mycket, vloggat, varit på BVC, poddat, haft besök i ett, gått låååånga promenader och sovit väldigt dåligt då fredagen blev en dag då vi bara var hemma och myste i soffan. Välbehövligt!

På kvällen blev det chark och lite bubbel och Yatzy i mängder. Yatzy i mängder inte bubbel haha, jag känner mig nästan påverkad av ett halvt glas nu efter graviditeten så bubbel i mängder får nog vänta tills typ i vår? Får panik av tanken att bli påverkad i närheten av Sam, sedan så ammar jag ju också så det blir inte mer än ett glas när jag "dricker". Varför ska jag ens förklara mig, snark, men hur som helst så kändes det lyxigt att öppna en flaska bubbel!

I lördags så gjorde jag mig en gooood frukostskål och käkade i lugn och ro till Nymo medans Sam och C sov. Har äntligen börjat få tillbaka min aptit på morgonen så nu njuter jag av frulle igen.

När lillknorren vaknade så tog jag på han en kanindräckt (jag vet jag borde anmälas för tönteri) och fotade honom med min nya kamera. Blir helt gråtit när jag kollar på bilden ovan!!! Älskar ihjäl!!!

Min simpla lördagslook, älskar tröjan som ni hittar HÄR, sån bra baströja. Jeansen är ifrån Gina som typ alla andra mina jeans, exakt min modell hittar ni HÄR. Tänkte precis skriva att jag skulle ha egentid därav gjort iordning mig men Sam var ju med mig hela dagen.

Köpte ju massa nytt smink här om veckan, foundation (klick), läppstift (klick) och highlighter (klick) och är sååå nöjd med allt.

Lunchade med två kompisar på stan vilket som var så mysigt och välbehövligt. Och ja jag vet att det inte är så supersmart med en nyfödd i dessa tider men jag tar inte upp honom ur vagnen och går inte in på ställen där det är mycket folk. Och gör inte detta varje dag direkt, är ju verkligen bara hemma annars.

I söndags lämnade jag Sam ensam med C för första gången "på riktigt". Jag gick iväg på ett yoga pass och där jag har träningsmedlemskap så får det bara vara 6 personer per pass nu vilket som gör att det dels blir så svårt att få plats men också så det känns safe att träna där. På gymmet måste man också boka in sig för att få träna så det inte är fler än 8 personer där samtidigt och det är plexiglas mellan alla maskiner.

Längtar verkligen efter att komma igång ordentligt med träningen igen, men bör kanske vänta tills efterkontrollen? Hur gjorde ni?

Nu ska jag göra mig iordning för dagen! PÖSS

Gillar