Min dag i bilder

Sanna, Min dag i bilder

Min morgon

Varje morgons steg 1, gå ut med Meja innan man själv ens vaknat. Klagar dock inte, man blir verkligen pigg av att få gbgs höstväder som en KÄFTSMÄLL i ansiktet på morgonen ;)

Morgonens steg 2, få upp Carl-sjusovare. Inte det lättaste. Ser ni föresten våran fina nya sänggalvel? Också från Lyckåsen!

Hos oss bjuds det på ingefärste varje morgon! Not, det gör det icke, värmde upp lite som jag hade gjort igår.

Dagen

På dagens schema stog det att fixa naglarna hon Sanna Andrén, träna, göra ärenden och gå på möte med nouw. Meja fick följa med till Sanna och jag som knappt borstat håret, se ovan.... XD

Och titta vad fina min naglar blev..... Hon är så duktig!!! Kolla insta : @sannandrénnailcaresweden.se .

Därefter var det dags för möte och bad C ta outfit bild på mig i hallen innan jag stack iväg, fin fluffig frisyr va? Kallar den sova-med-blött-hår+konditionspass-utan-schamponeringslooken eller eventuellt det-är-höst-i-gbg-så-jag-skiter-i-allt-looken!

Mötet var på Johan Nyström kafét med tjejerna från Nouw ang. ett event vi ska ha ihop, bloggläsare i Gbg HÅLL UTKIK säger jag bara! Hade druckit så mycket kaffe hela dagen så jag ville ha något annat och testade deras chai-latte som var sjukt god, inte alls så söt å sliskig som tex. espressohouse´s. Verkligen ett tips om man vill ha något gott och mysigt ist för kaffe! + Supertrevlig personal där, gå dit.

Försök nr 2 till outfitbild: bad @danielalouise ta outfit bild på mig, denna gången var det inte fel på fotografen utan på motivet :)

Kväll

Väl hemma efter mötet stog det en massa matkassar utanför dörren! Veckans bästa när vi får mat, för er som inte vet det så beställer vi mat från mat.se varje vecka. Vilket som är så jäkla smidigt om man inte har bil och vill veckohandla. Beställde allt från massa god exotisk frukt till ingredienser till bla. en fiskrätt, en udonnudel-ramen-rätt (som jag gjorde idag) och även grejer till en chili con carne! Gott!!

Dagens middag - udon-nudel-ramen-grej med ostronskivling! Recept här Det var verkligen supergott, hade i massa chili, ingefära och salladslök. Det är en sån god kombo! Och nu sitter jag och jobbar i soffan, tänkte göra lite frukt-fat till mig och C, han kommer hem snart! Och det är typ så min dag slutar, i soffan med Callebanan!

SUMMERING AV DAGEN: En bra dag där jag klämt in jobb, hund, matlagning och träning! Gött e de.

Avslutar med en fråga till er, gillar ni sånna här inlägg? Ska jag göra det oftare?

Puss och kram! Sanna 

Gillar