Mer svar Q & A

Innehåller affiliate-länkar

Sist som jag gjorde en Q and A på instagram han jag inte svara på alla era frågor så här kommer lite mer svar:

Vad använder du för schampoo/balsam till ditt hår?: Nu använder jag endast Hairtalks produkter, innan hade jag detta schampot och balsamet (Klick) och älskar det!

Hur fick du tillbaka din naturliga hårfärg?: Jag tonade det mörkt (hos min mamma som är frisör på salong saxé, hon är grym) och sedan lät jag det bara växa. Därefter satte jag i hairtalk hos Michelle och sedan dess har det typ skött sig själv. Gör ljusa balayage slingor då och då men är verkligen så nöjd som det är just nu, bara lääängtar efter att mitt egna hår ska växa ut låååångt nu! Men för att svara på frågan, låt det vara så gott du kan!

Hur många tatueringar har du? Tycker du inte om de eller varför visar du dem inte så mycket?: Jag har 6 tatueringar! Tror typ inte jag fotar i de vinklarna så att dem syns så mycket, har ju på baksida armen och innesida armbågen och dem syns ju aldrig. Gillar alla mina tatueringar men att tatuera fingrarna på en personalfest kanske inte är mitt bästa beslut här i livet, det är dock inget som stör mig?

Kan du leva på dina sociala medier eller jobbar du fortfarande också?: Nu jobbar jag heltid med min blogg och Instagram! Jobbar alltså inte kvar på JOS.

Tjänar du mer eller mindre nu än förut?: Mer! Annars hade jag inte sagt upp mig! Skillnaden nu är ju att jag inte kan garantera min fasta lön på samma sätt som när jag var anställd.

Har du rökt/snusat någongång?: Jag har feströkt men nu har jag börjat tycka att det är riktigt äckligt faktiskt så jag struntar i det! Tror det är en grej "alla" gör när man är ung men nu tycker jag bara det är dumt. Det är ju inte gott? Kan snusa när jag är ute men mår typ illa av det så det är inte min grej heller haha. Kids dont try it!

Spenderar du och Carl mycket tid med varandra? Hur länge har ni varit tillsammans?: Vi umgås så mycket vi kan och hinner, vi bor ju ihop så vi ses ju alltid hemma på kvällarna! Det är snart 2 år sedan vi började dejta och vi har vart tillsammans "officiellt" i 1 år och 10 månader (vi blev tillsammans väldigt fort haha)!

Är du vegetarian/vegan?: Jag äter fisk och skaldjur, men väldigt sällan, när det bjuds liksom. Är inte vegan men äter väldigt mycket växtbaserat hemma! Vill inte begränsa mig utan äter det jag vill när jag känner för det (skulle aldrig äta någon form av kött/kyckling).

Kommer du skaffa Youtube?: Svar JA. När vet jag inte riktigt men det är på gång!

Är du nöjd med din ögonbrynstattuering? Är det något du kan tänka dig att göra om?: Ja absolut, misstaget vi gjorde sist var att vi tog för ljus färg (för att jag var mesig). Så nu när vi gör om det ska vi köra mörk färg. Rekommenderar verkligen er att testa det! Det är så skönt att alltid ha fina bryn.

Jag håller på att ta mig ur en ätstörning för tillfället där jag dagligen lider av en skev kroppsuppfattning. Vet att du pratat om kroppen o ideal osv förut. Hur har du tagit dig ur det? Hur har du blivit så trygg och stark i dig själv? Känner mig som världens mest misslyckade människa som inte bara kan skita i alla ideal om denna smalhets...

Jag har så svårt att svara på denna typen av frågor eftersom jag är rädd att säga nått som kan uppfattas fel osv. Jag själv har haft problem, speciellt under gymnasiet och just då var ju utseende så jävla viktigt. Eller för mig var det det iallafall. Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu och jag tror mycket av det har och göra med att jag äter bra mat, mycket grönt och näringsrikt. På så sätt så vet jag att det jag stoppar i mig gör mig gott och det lugnar tankarna. Och jag har mognat väldigt mycket som person också och det har ju gjort sitt, vuxit upp och insett att det finns viktigare saker att bry sig om än kalorier och siffror på en våg. Nu så tränar jag mycket yoga och det har verkligen fått mig att må så bra. Både fysiskt och psykiskt. Men tyvärr så tror jag att man alltid kommer bli påverkad av sjuka ideal, det blir jag själv hela tiden men jag som har vart ätstörd vet hur man mår när man inte äter, hetstränar och hatar sin kropp och så som jag mådde då var inte värt att vara pinnsmal. Jag åt inte lunch på ett år?! Nu är lunchen något som jag längtar efter och mår bra av! Och vi ska inte heller glömma att sjukt mycket av det vi ser som "idealet" är inte på riktigt, det är redigerat och inte verkligt, försök att ha det "in mind". Det jag vill säga till dig är att lär dig att älska din kropp, oavsett hur den ser ut. Tänk att det är den som tar dig framåt varje dag och ska vara med dig resten av livet. Att den funkar och är frisk är så mycket viktigare än hur smal den är eller vad den väger. Hoppas att detta svarade någorlunda på din fråga! ❤

Gillar