Månadens skönhetsfavoriter

Bilder från Nouw X Commes deux som förutom blivit mitt nya smink/hudvårdsvmärke, foto av My Janzén

Vad behöver vi som mest nu? Jo, GLOW gänget, GLOW!

Och det är något som jag verkligen saknat den senaste tiden, har testat så mycket produkter för att boosta lystern i huden med har inte hittat något som är WOW förens nu. Produkterna nedan köpte jag i helgen och även om det blev relativt dyrt så är jag så glad att jag hittat dessa produkter för dem är verkligen värda varenda krona.

1. YSL instant moisture glow - Extra fukt som du lägger efter din hudvård, innan ditt smink. Och jag säger bara en sak, har du testat denna 1 gång kommer du inte kunna leva utan den. Jag är helt blown away över hur fint resten av sminket blir med denna silkeslena bas.

2. DIOR backstage face and bodyglow - Detta är en lyxig liquid highlighter som är perfekt att blanda in i din foundation (som jag gör). Resultatet blir helt magiskt, ett naturligt lyster i hela ansiktet och absolut inte "glittrigt". Jag älskar denna!

3. DIOR forever undercover foundation - Jag har haft samma foundation i 4 år och vägrat något annat. Nu har jag hittat en i samma liga, men som är ännu mer smooooth än den jag haft förut. Denna är så återfuktande och man känner sig inte torr, den sitter så bra och ser verkligen bra ut efter en hel dag. Jag har färgen 3N och den är helt perfekt.

4. Senast när jag var i stockholm hälsade jag på hos Hanna Liska PR där min kompis jobbar. Där stötte jag på Viva la divas glitterliner och jag DOG. Testat den blåa och bronziga och wow. Så jäkla nice nu inför jul och nyår! Den röda är ju to die for?!

Jag funderar på att göra detta till en egen kategori på bloggen, Sannas månadsfavoriter inom Beauty? Hade det vart kul?

Gillar