Lycka, samboliv, och vego

Hej hörni, ett par dagar sedan sist (heh veckor*) men jag har njutit av livet och det är faktiskt okej. Kände för att kika in här och säga hej och berätta lite om vad jag hållit hus de senaste veckorna jag uppdaterat er här.

Jag har framför allt jobbat mycket, som vanligt men tagit helgerna helt lediga från ALLT och bara njutit av vänner, familj och Calles sällskap. Tagit afterworks i solen, grillat, gått långa promenader och låtit mig själv bara vara. Det känns som jag har landat lite efter en hektisk höst och början på 2019. Jag har hittat mitt lugn lite hur fumligt det säkert än låter. Haft inställningen att allt löser sig, vart ganska stressad senaste tiden över vad lilla jag ska göra för viktig av mitt liv, vad vill jag göra, jag måste ju göra något. Göra karriär, hitta mitt kall i livet. Men svaret är hittills att jag inte vet, ingen jäkla aning. OCH DET GÖR JU INGET. Knappt 21 år fyllda och då är det inte så konstigt heller. Och det sjukaste är att nu när jag kommit in i "det löser sig"-stadiet i livet så börjar typ allting också klarna? Börjar få ett humm om vad jag faktiskt vill hålla på med, har ingen aning om hur eller när jag ska ta tag i mitt "kall" men jag vet iallafall inom vilket område.

Fan jag är ju så dålig på att skriva, pratade med en kollega idag allmänt om framtiden och vi kom fram till att jag är så mycket bättre på att prata för att få fram det jag verkligen vill säga, kanske inte så konstigt på grund av min dysleksi men kanske borde tänka över det här med Youtube trotts allt. Jag gillar ju att prata, hitta på roliga saker, blanda allt kreativt som är möjligt och göra någon slags gott och blandat pott av det i slutändan. Kan så lätt känna mig dum när jag försöker skriva ihop texter som denna då jag inte fur ut det maximala av det jag faktiskt vill få fram om jag bara fick prata, gestikulera och visa.

Allmänt mitt i livet så är jag så oförskämt nöjd just nu, stormtrivs verkligen på jobbet och jag känner att jag på något sätt "behövs" där, just nu iallafall. Det känns både bra och roligt. Nyttigt att ta på sig lite ansvar och se till att saker funkar. Plus att alla människor man träffar om dagarna är så sjukt mycket trevligare nu när solen tittat fram i mer än en kvart.

Är också kärare än någonsin, blivit så blödig på senaste tiden, börjar nästan gråta nu för att jag är så kär så det är inte ens klokt. Vi har ju nu bott ihop i ca 10 månader och ibland så är det inte sådär drömigt att bo ihop, speciellt om man är som Jag och HATAR o-ordning och vill ALLTID ha kuddarna puffade, bäddad säng, organiserat kylskåp och ett badrum som doftar Rituals. Men det är ju en omöjlighet när man själv jobbar hela tiden, och bor med en liten stökig valp samt pojkvän som jobbar lika mycket som tre heltids-tjänster på en och samma gång. Tillbaka till att jag hittat mitt lugn, innan kunde jag verkligen störa mig på att någon annan än jag stökar ner och struntar i det (gissa vem XD) som gjorde att jag gick runt och var irriterad inombords. Men nu har jag insett att allt blir som bäst om man bara chillar lite. Strumpan där på golvet gör ju ingen skada? Man dör inte av en full tvättkorg och inte heller av en obäddad säng. Skulle ju aldrig byta ut detta livet mot ett kliniskt rent liv, ensam? Vårat hem är som ett halvorganiserat KAOS men det är ju vårat kaos. + att badrummet faktiskt doftar Rituals. (ingen reklam men hör gärna av er, gillar Happy buddah serien bäst)

Nu ska jag strax fixa iordning mig inför date-night med min andra halva, vi ska gå och äta massa god mat. Och på tal om mat så har jag inte ätit kött eller kyckling sedan i december typ, vill inte lägga mig i något fack men är ju typ vegetarian. Har inget sug på kött eller kyckling över huvud taget och min ångest som är relaterad till mat blir nästan obefintlig när jag äter grönt, mycket vegansk och hälsosamt. Jag vet ju att det jag stoppar i mig är bra för min kropp, då blir det inte lika läskig helt plötsligt. Men gud jag hade kunnat babbla på om det hur länge som helst. Måste faktiskt piffa till mig nu.

Ni får ha en helt fantastisk onsdagkväll så hörs vi alldeles strax igen, är ju supertaggad på blogg och allt nu.

Kärlek<3


Gillar