Lunchmöte och photoshoot

Innehåller affiliate-länkar

Idag måste det ju ha vart den första riktiga höstdagen? Det har vart kallt och krispigt i luften och jacka/kappa var ett måste. Jag gillar det ändå om jag ska vara helt ärlig, sommaren i all ära men höstdagar som denna är ju magi.

Hur som helst, idag 25 september startade jag min dag med att checka av lite grejer på veckans "att göra-lista" hemma. Fun fact kanske men jag skriver alltid listor, antingen i min kalender eller bara på en lapp hemma och gör små "check" rutor bredvid. Och de känns så tillfredställande att checka av grejer.... Hur som! Därefter var det dags för lunch med goa tjejerna @elsaw och @danielalouise . Vi planerar en liten grej ihop (ni får nog veta snart om allt går som vi vill).

Därefter skulle jag på en 1h föreläsning men tiden sprang iväg och jag hann verkligen inte... Men eftersom den bara var en timme tror jag inte jag missade så mycket, kan alltid läsa på våra föreläsningar hemifrån vilket som är skönt om man ibland inte får ihop det! Så efter lunch mötte jag upp en gammal klasskompis som nu jobbar heltid som fotograf (sebastianbusck på Instagram). Han hjälper mig att fota bilder till bla. min bloggdesign, superduktig verkligen och vi jobbade båda asbra ihop! Var hemma runt 16 och satte mig då direkt med mailen och en kopp kaffe, låg verkligen på latsidan ang. mailandet förra veckan och det fick jag ta idag! Intresseklubben antecknar...

NU: Har jag precis kokat ihop en spenatsoppa och väntar på att älskling ska komma hem ifrån jobb så vi kan äta spenatsoppa m. ägg och macka i soffan framför en film vi började kolla på igår. Älskar sambo livet lite för mycket😭❤!

Hur har eran tisdag vart?

Dagens höst-look

OUTFIT DETALJER:

Jag och bästi @danielalouise som posar rumpan av oss ;) Kär i hennes teddy-jacka 😭

Snygga anteckningsblock är ett måste!

Puss och kram! Sanna 

Gillar