Lösningen är helt enkelt att inte göka!

Innehåller affiliate-länkar

Livets blus - finns HÄR

Godmorgon mina små turturduvor. Hur mår ni idag? Jag har en riktigt bra feeling av denna dagen. Skulle dock startat dagen med ett träningspass men fick ställa in då jag vaknade med ett svullet knä (mitt skadade knä) från gårdagens träning. Men gör inte så mycket! Idag är del sol i göteborg, jag ska ha ett SÅ spännande möte idag, promenera Meja i skogen och ikväll ha myskväll med mina tjejkompisar. Hur härligt!!!

Väder gör så sjukt mycket för mitt humör. Är så mycket lyckligare när det är sol och ljust ute, en annan sak som har gjort mig ruggigt lycklig är att jag äntligen plockat ut min spiral. Har ju haft lite molande mensvärk typ varje dag sedan jag satte in den och trotts att jag kollat upp det så har den suttit "rätt". Men! Sedan jag tog ut den nu i måndags har jag MÅTT SÅ BRA i magen. Går på moln? Har sån ångest nu bara över att börja gå på minipiller igen, tänk så kommer det tillbaka, palla det liksom. Senast jag gick på minipiller hade jag mens i 6 månader.

Vi får se, jag är fortfarande lite sugen på att testa Natural Cykles, det är verkligen 50/50 nu över hur jag ska göra. MiniP eller Natural Cykles. Mår liksom så bra utan extra hormoner. Spiral var verkligen inte min grej, trotts att jag hade den i 3 år. Det var inte roligt över huvudtaget att sätta in eller ta ut för mig, svimmade, kallsvettades, var illamående efter och jag tyckte att det gjorde ont, värst var det såklart att sätta in den. Jag tycker man borde bli erbjuden att sövas? Det är inget man vill göra vaken? Iallafall inte jag! Sen jag har jag vänner som gjort detta utan problem så själva grejen är otroligt olika för alla så vill ju inte skrämma upp någon. MEN jag tycker fortfarande det var super jobbigt och inget jag nånsin vill göra igen! Sånt jävla meck detta. När i helvete kommer p-piller för män? Har inte vi tjejer väntat länge nu på det? Är så jävla trött på detta och är inte ensam om att ha problem med just preventivmedel.

Må skit - Vara skyddad från oönskad graviditet ELLER Må bra - Riskera en oönskad graviditet. Det är ju kruxet, jag vill verkligen inte bli gravid nu men jag vet om att jag skulle ha jättesvårt för att göra abort OM det skulle hända. Därför är det viktigt att hitta något som verkligen funkar för oss, så man slipper oroa sig liksom. Lösningen är helt enkelt att inte göka haha.

Med dem orden önskar jag er en fin torsdag! PÖSS

Gillar