Look what I got!

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er!

Min dag började med att öppna jobbet, därefter fick jag snabbt hem och svira om för att hämta mormor på min mammas jobb, ta med henne till våran lägenhet som hon inte har sett än. Därefter tog jag med mormor på en liten tur på stan, kolla lite butiker och så vidare. Jag en jättefin inflyttningspresent av mormor också som är KLONG vasen (?) nedan. Den passar verkligen in perfekt hemma hos oss! Älskar den och har kollat på den ett tag men inte riktigt prioriterat att köpa den, med tanke på allt annat man behöver innan en dyr vas.

Därefter gick vi och åt lunch med mamma på Hotel Avalon, deras lunch är lätt den bästa i Göteborg, någon tjugolapp dyrare än andra ställen runt kungstorget men extremt mycket bättre. Vi alla käkade torsk som var jäääättteeeegooood! Nom nom nom<3 Därefter åkte körde jag hem lilla mormor innan jag åkte till mammas jobb och fick utväxten utsuddad (mamma jobbar som frisör). Riktigt lyxigt att kunna få allt sånt gjort snabbt, typ när man vill och gratis.

Nu sitter jag hemma med datorn lite, C ligger och kollar på Batman och vi ska snart åka och bada tänkte vi! Man får passa på nu, vi är ju trotts allt ett stenkast ifrån kall, regning gbg-höst.

Hoppas ni haft en bra start på veckan, puss och kram!

HÄR kan ni hitta vasen, nu ska jag köpa lite eucalyptusblad och någon vit ros att sticka ner emellan! Sååå fint och hemtrevligt tycker jag.

Gillar