Lite nytt till hemmet

Hej! Vad tiden springer iväg??? Känns som jag blivit SÄMST på att uppdatera er? Förlåt mig!

Tänkte uppdaterat er igår kväll men blev så trött så nästan somnade med datorn i knät. Inte för att jag är så mycket piggare nu kl 07.45 innan jobb men jaja. Igår vart det måndag, ny vecka, jobb, fika och födelsedagskalas på schemat. Därav dåligt med uppdatering från mitt håll! Jag jobbar hela denna veckan på nya jobbet vilket som är superkul, trivs redan toppenbra men måste verkligen planera mina dagar märker jag nu så jag hinner med blogg osv. Men något som är så gött är att ha riktiga rutiner, upp i tid, iväg till jobb, sluta jobb, gå hem och DÅ börja sätta mig med blogg-jobbet, lite under tidspress men tror det är jättebra.

Hur som helst, när hördes vi senast? Fredags va? Sedan dess har jag bara jobbat, vart lite på stan, vart hemma, köpt lite nytt till hemmet som jag ska visa er nedan. Nu ska jag fräscha upp mitt ansikte och sedan gå till jobbet! I eftermiddag ska jag till mamma (min frisör) och göra en stor förändring, ni får se ikväll!!!! IIIIHHH

Hur har ni haft det?

​Gårkvällens outfit, mysigt men lite uppklätt med skinnbrallorna!

Badrumskålar från HM Home

Doftljus från HM Home, doftar magi och vi har det i sovrummet

Ljus och doftpinnar ifrån Rituals, i min favoritdoft Happy Buddah, tröttnar ALDRIG på den doften, haft den serier i flera år nu. Så nu var det dags att även inreda med Happy Buddah!

I sovrummet, ljusstaken är ifrån Lagerhouse och vasen ifrån Ernst ;)

Två bilder från idag, köpte fina blommor på bunches!

Gillar