lets have a chat

Innehåller affiliate-länkar

Gjorde ett helhjärtat försök till att fota coolt provrums-content igår :) Fick inte med mig något av det på bilderna hem men en annan ish blazer som ni får se i helgen!

​HEJ MINA HJÄRTAN 

​Hur mår ni? Jag mår bra! Har vart ganska stressad senaste veckan om jag ska vara helt ärlig, känns som mitt huvud har gått i ett och är det inte jobb är det privat med lägenhet och allt. Men det går ju över ellerhur! Var på ett jättelungt meditativt yogapass igår och det gjorde susen. Idag så ska jag dels försöka filma en video till min youtube, planera outfits inför inspelning i helgen. Tvätta. Spela in ett samarbete. Svara på mail. Korra en vlogg. Gå till banken. Göra brun utan sol (önska mig lycka till). Och lite annat småfix. 

Som jag precis skrev så har jag vart lite stressad senaste och så fort jag blir stressad så blir min hud riktigt tråkig. Får så mycket finnar. Får panik. Men som tur var så hade jag en microneedling inbokad igår på Beauty Corner och det känns redan bättre idag. Känner mig alltid så fräsch när jag går därifrån. Gör ju allt där bryn och fransar där med och sist så testade vi något som heter brow lamination och det är typ som last lift fast för brynen och WOW. Mina bryn ser 10X tjockare ut nu efter, är riktigt nöjd. Och som alltid där så får ni schyssta priser om ni uppger mitt namn i bokningen. 

Nu måste jag fortsätta jobba! KRAMIS

Gillar