Let the vacaytion begin

Innehåller affiliate-länkar

Herrejesus vad jag MÅR just nu. Sitter i skrivande stund i Puerto Rico efter en dag i solen, och trotts att flygresan var mer eller mindre fruktansvärd (enledning, charterresenärer som börjar dricka rödpang 08.04, japp jag kollade klockan) så har jag nu inget alls att klaga på. Vädret är kanon, sällskapet kunde inte bli bättre och vi bor superbra! Aldrig vart här på gran canaria och det är verkligen så sjukt turistigt som jag trodde men med värme, sol och tapas kan jag inte sluta le! Plus att jag och C får spendera 8 dygn bara vi... Läs kärlekscharter till Grancan.

Iallafall, innan vi åkte hit tog vi ett dygn i Malmö (då vi flög därifrån vid 07 imorse), vi checkade in på MJS vilket som var ett av det bättre hotellen jag bott på. Vi badade badkar och tog varsin öl, fixade iordning oss för att sedan käka middag där, vi provade typ alla rätter på menyn, fick serverat ett dryckespaket till och det var 10/10! Ska ni till Malmö så åk dit!!!

Kom också på att vi inte setts sedan förra året (HAH), tänkte knåpa ihop en års resumé här i veckan, och skriva lite om mitt nyår och lite visioner om 2019 så stay tuned.

Här har ni lite bilder från mitt dygn:

Självklart blev det BK på vägen ner till Malmö, C fick välja.

Dem hade gjort det så fint på vårat rum med PILSNER och ballonger, älskar sånt!!!

Gårkvällens outfit, Kavaj - Gina Tryckt (Gammal) // Jeans - HÄR (Klick) // T-shirt - Loavies

Snacka om bad hair day ;´´)))

Jag och bubbis!

En av rätterna, Grillad bläckfisk i typ tomat salsa/mojo rojo tomat variation och krispig chorizo! WOW!

Nu ses vi imorrn! Puss haj!

Gillar