Ledig fredag

Sanna

Trion påväg till fredagsfrulle, har typ blivit en grej, mysfrulle tillsammans på fredagar.

Älskar hur Meja tittar bort när vi pussas :´) Ser ni föresten hur jag har tagit ett till hål i örat? Gjorde det spontant igår!

Lillskruttan, är så positivt överraskad över min nya kamera!

Fredags-frulle på LE Gbg, deras Bästa Bror smoothie är MAGISKT GOD.

Fredag! Så gött hörni! Har vart helt ledig idag och vi startade dagen med frukost på LE med Calles kompis + fickvän som var så mysigt!! Därefter åkte vi till Slottskogen och lekte med meja en stund, hon sprang runts som en tok och lekte i lövhögar. Det var verkligen fint att se! Men på vägen hem fick C ett meddelande på insta ang att det finns folk som förgiftar hundgodis som de sedan sprider ut i Slottskogen så hundar blir sjuka. Folk är så sjuka i huvudet? Orkar inte ens skriva något mer om det för blir så irriterad? Så nu får vi åka nån annanstans med henne och leka.

Därefter gjorde vi lite ärenden innan vi tog varsin bagel och kaffe till lunch på Bönor och Bagels. Att man kan sitta ute i solen och fika/luncha i slutet på oktober, utan att frysa ihjäl är ju stört. Vilken höst. Magiskt.

Ikväll ska vi bara vara hemma, tvätta, fixa och dona och äta tacos! Längesedan vi hade en sån hemma fredag, det är ju så mysigt. Vad gör ni i helgen?

Gillar