Lanseringsveckan har startat

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er, från mig, och Calle, på tåget från Stockholm till Falun. Ska hela denna veckan vara med honom denna veckan då han släpper sin bok. *Superstoltsanna* Och det första vi ska checka av denna vecka är boksignering i Falun. Undra varför man måste göra det i just Falun av alla städer? Hur som helst, dit är vi påväg nu. Vi har precis ätit tidig lunch (gick upp vid 04.30 så det var dags). Jag köpte med Sallad från vegansk Urban Deli, riktigt gott vart det. Och även om det kommer bli jättemycket jobb denna veckan så är jag peppad på allt och ett stort plus blir ju att få umgås med C i typ en vecka i streck, när hände det sist liksom. Har själv en hel del jobb att göra i veckan, vi får hjälpas åt helt enkelt. We are a good team!

Boken som Calle lanserar nu på torsdag handlar om hans bakgrund med spelmissbruk, han har vart spelfri i över 2 år och har jobbat med denna boken hela hösten. Så när jag fick hem första exemplaret kunde jag inte bärga mig från att bläddra lite i den, och jag väldigt berörd ganska direkt, dels för att jag är så förbaskat stolt över honom men också för att allt var så äkta. Och jag kan tänka mig att många kommer bli det oavsett vad man har för relation/erfarenheter av spelmissbruk. Det ska bli så sjukt roligt att få se och höra folks respons nu efter lanseringen. Wow. Så, hela veckan är jag Calles sidekick på alla intervjuer, fotograferingar osv. Får väl hitta på att jag har någon supercool titel, hejhej.

Nu ska jag dyka ner i min mail inkorg resten av tågresan, vi hörs i dagarna! Kramis

Har börjat använda min nya samsung, det ni ser ovan är att jag har lagt mina trådlösa lurar på laddning via telefonen. hur smart?

Osminkad med världens största havre cappuccino framför mig, well needed

Favvoskorna, har på mig dem hela tiden. Kommer nog inte tröttna på dem, är ni sugna finns dem HÄR

Min lilla författare

Gillar