Knippla, tjejlunch och bloppis

SannaInnehåller affiliate-länkar

Börjat älska min nya ögonskuggspalett ifrån The Balm, roströda murriga färger, älskart - Finns HÄR (klick)!

Mina helgplaner;

Tänkte göra min helg i bilder så det kommer upp på söndag!

Fredag;

Först så jobbar jag, från morgon till 14.30 då C plockar upp mig och vi åker ut till Knippla (en ö i gbgs skärgård). Vi ska ut på middag och övernattning hos våra kompisar så vi blir 3 par totalt. Laga mat, dricka vin och spela spel. Är så taggad, tror det blir ett riktigt mysigt och roligt dygn! Meja ska med också, blir härligt med lite luft och skärgårdsnatur för henne!

Lördag:

Åka hemmåt från Knippla och lång-lunch med mina tjejkompisar står på schemat. Därefter måste jag hem och jobba! På kvällen har jag inga planer förutom att göra en massvis med saker inför vårat event på söndag.....

Söndag = Bloppistime!!!

Upp med tupp! Till Jos domkyrkan vid 9.30 för att rodda iordning allt inför bloppisen, det ska bli superkul även fast det känns liiiiite läskigt. Eller jätteläskigt. Kommer det ens komma någon och vem skulle vilja köpa våra kläder? Dem tankarna går i mitt huvud hela tiden... Jag kommer iallafall göra mig av med en sjukt mycket kläder, mycket som är jättefint men som inte får plats här i våran lilla tvåa, i våran garderob som jag delar med C smockfull som den är.

Kommer ni?

Bild från tjejmiddag på Barabicu här om dagen, deras guacamole är riktigt bra.

Gillar