Klipp och klistra vettja

Hej bloggen! Jag har verkligen blivit sämst på att blogga?! Ser ju själv att min blogg ser ut som nått ett barn har klippt och klistrat ihop på dagis. Skäms Sanna Jörnvik. Det ska bli ändringar på det jag löööööövar. Går bara just nu igenom en slags ny fas i livet känner jag och är asataggad på jobb. Det ska bli massvis med youtube nu framöver så har fokuserat en del på det. Sen att vi är mitt uppe i flyttkaos (okej vi flyttar ju inte förens i januari) gör ju inte saken bättre. Ja ja ni fattar. Men jag har iallafall bestämt mig för att 2020 ska bli MITT år jobbmässigt. Har massa kul planer och ska verkligen lägga ner 120% på jobbet. Och för att förenkla det så har jag skaffat mig en liten hjälpreda som ska hjälpa mig med content typ två dagar i veckan och jag har även fått en egen AGENT?! Känner mig som typ Zara Larsson. Eller typ Carola. Ja hur som helst. Hon ska utveckla mig, mitt varumärke å så. SÅ FATTAR NI ATT JA E TAGGAD ELLEEERRR. Gud asså bloggen är verkligen min oseriösaste plattform just nu, gillar ni eller hatar ni det? När jag läser vad jag själv skriver så ser det ju ut som att det är en trotsig tonåring med aggressionsproblem som spyr ut sig ord och INGEN fattar.

Nu ska jag sätta mig och klipp och klistra ihop denna veckan :)

Detta har hänt i helgen:

- Calle har haft "spontan" födelsedagsfest här hemma. Det var pizza överallt och jag var berusad första gången på ganska länge. Det var kul.

- I lördags gjorde jag sisådär inget vettigt alls. Vi var bakis här hemma och käkade tacos på kvällen. Somnade i soffan.

- Kollade på Arthur och minimoyerna 3.

- I söndags var jag ute på en långis med meja, båda blev jättesketna så vi fick skrubba oss efter, har typ glömt av hur det är att ha en hund vars mage är 3 cm ifrån marken på hösten, i leran. :)

- Vi har åkt till nya lägenheten och kikat lite, kan inte förstå att vi ska flytta dit?! Drömm-läggan asså. Kan verkligen inte vänta med att visa er!!!

- Min kusin har fått barn, alltså första kusinbarnet. Och jag kan inte vänta tills jag får hälsa på och ha bebismys!!!


Gillar