Kånka paket i klackar

Innehåller affiliate-länkar

Hej gänget! Vilken måndag va? Helt slut och den är icke över än.... Startade min dag med ett cardio-pass och därefter var det föreläsning på schemat och idag jobbade vi med kalkylering i excel i 3h. Är det något som är så rörigt som det? Formler hit och formler dit, hjälp asså.... Anyhow, efter skolan fick jag gå och hämta paket, ett stort paket från nakd (haul ligger live nu) . Paketet var typ större än mig och vägde typ också mer än mig haha och det skulle jag konka upp för alla våra trappor till lägenheten (i klackar dessutom). Pjuh! När jag väl var hemma var det 110% "jobb" och plugg. Precis när jag var färdig kom C hem med Meja och jag gick direkt ut med lillefisen. Det faktiskt ett stort plus med hund, att man alltid kommer ut och får frisk luft.

Nu sitter jag och bloggar och kommer göra det en liten stund till - därefter är det dags för indisk mat och därefter lite packning inför Italien imorgon! Satan vad det blir mysigt.

Lite bilder ifrån idag:

Dagens skol-outfit

T shirt - Zara Stickad cardigan - Gina Tricot (klick) Jeans - Levis (klick)

Asså ser ni? En flyttkartong med kläder och skor ifrån nakd, som jag skulle bära hem i mina nya 9cm stövletter (som jag dock älskar, ni kan hitta dem här.)

Fan vad jag älskar nakd, dem skämmer bort mig!!! Ser ni bootsen.....klickade hem dem i både svart och beiget - KLICK!!

Puss och kram! Sanna 

Gillar