Jobb med Gina Tricot och hormonell gravid hy

Igår var jag på jobb hos Gina hela dagen, jag älskar verkligen mitt samarbete med dem. Varanenda en på kontoret är 10p och allt dem gör blir succé. Just igår fotade vi en jeanskampanj som går live i juli och jag tror det kommer bli riktigt bra. Så kul att få stå framför kameran på det sättet även om jag inte är jätterfaren direkt, att fotas med ett team är sjukt mycket svårare än när jag tar bilder till mina kanaler. Att "bara va" är fan svårare än det låter haha. Tänk så ställer dem in hela kampanjen när dem ser resultatet haha, det vore ju pinigt om man säger så.

Att knäppa upp tighta jeans samt vila när tillfället ges var otroligt tacksamt! Jag var lite närvös närn jag tackade ja till detta för över en månad sedan, hur skulle jag veta då hur min mage skulle se ut? Som tur kom jag i min vanliga storlek men fick dra in maggen när vi fotade. Gick som en dans!

Fick svara på vilka som är mina favoritmodeller och utan tvekan så är det 90 high waist som ALLTID är slutsålda, jag har två par som jag håller hårt i. Det är tydligen krig på nätet om dem och så fort jag visar en glimt av dem så går ni loco i min DM om VART man kan hitta dem! ps. dem kommer in igen så håll utkik!

En behind the scenes från gruppbilden, hur vackra är inte tjejorna? Har tidigare bara haft koll på Angelica som lika vacker på insidan som utsidan. Vi pratade förlossningar och graviditeter i pauserna haha, hur kan man inte bli trött på att snacka om det?

Vi spelade in massa roligt material till Ginas kanaler, bland annat en tiktok dans haha!

Otroligt roligt nog så var det min granne som var HMUA för dagen, alla looks skulle vara så naturliga som möjligt och jag själv blev supernöjd verkligen. Tänker att det gäller att hålla en god ton där grannar emellan IFALL att jag skulle vilja ha hjälp med hår och smink nån gång haha, smidigt att bara springa över! Nej men det var länge sedan som jag var så nöjd med hår och smink, ni hittar henne HÄR. Fick så mycket bra tips gällande min gravid-hy som aldrig vart så dålig som den är nu, det syns inte så bra på bilderna då concealer är livet men kan lägga in en å annan bild här:

Jag brukar verkligen inte tycka att finnar osv är jobbigt, men när det är så mycket som det är nu så blir jag tråkigt nog osäker för det. Jag har inte ändrat någonting i min hudvårdsrutin, min kost eller någonting men ändå så ser det, förlåt men förfärligt ut. Har ni tips? Jag förstår ju att det har med min graviditet att göra när jag googlar på det, har ju en milliard extra hormoner i kroppen så det är ju inte konstigt. Men så tråkigt bara. Många gör liksom ont?

Har bokat tid för ansiktsbehandling nu på fredag så kanske att det hjälper lite iallafall!

Hur som helst, igår efter jobbet så åkte jag hem och sen direkt till landet med C och hans en kompis till oss som följde med. Vi hade en mysig kväll men jag fick äta min medicin för illamåendet och då somnar jag på studs så dem fick kolla på allsång utan mig!

Nu idag har jag njutit här på landet, gått på långpromenad, solat, yogat, jobbat och nu ska jag åka in till GBG för att hämta hem min sambo som var inne på karl-lunch, jag kan nog slå vad på att han druckit bubbel och kall öl för mig med haha. Ikväll blir det varma mackor här ute och lite yatzy skulle jag tro! Vi hörs i veckan!

Gillar